GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  TOLO.RO

Complicitatea interlopi – poliție – procurori i-a scos în stradă pe oamenii din Oltenia. Un mafiot eliberat zilele trecute se joacă cu cuțitul la gâtul unui porc, ca o amenințare!

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 18:07

Sentimentul românilor că sunt trădați de autorități în favoarea infractorilor, capătă un puternic specific local în Craiova, Caracal sau Râmnicu Vâlcea, din cauza densității de interlopi periculoși de care poliția și magistrații nu se ating de ani de zile.

Azi noapte, oamenii furioși din Caracal au umplut spațiul din fața casei unde polițiștii și procurorii cercetau dispariția Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat degeaba la 112.

O parte din localnici au ținut pancarte pe care au scris ”Alexandra a sunat, poliția nu a acționat”, ”Jos corupții”, ”Jos incompetenții”, ”Nepăsarea voastră ucide vieți”.

 revolta caracal 1

E doar exprimarea dramatică a ceea ce oamenii din întreaga Oltenie știu de foarte mulți ani.

De la Craiova până la Râmnicu Vâlcea și de la Slatina la Caracal, cetățenii văd pe stradă cum bandele de interlopi se plimbă nestingheriți în mașini luxoase și au cluburi și alte afaceri împreună cu oficiali din poliție și din procuratură.

Autoritatea poliției și a magistraților a fost făcută praf de această coabitare cu mafioții care îi sfidează pe oamenii din Oltenia. Acum, DIICOT Craiova cere dosarul suspectului în cazul Alexandrei Măceșanu. Nu e o sarcină ușoară.

Pentru că, în urmă cu doar trei zile, în cazul perchezițiilor și reținerilor traficanților de oameni și infractori de carduri, au fost trimiși în Craiova procurori și polițiști de la DIICOT București, de vreme ce nici autoritățile române, nici FBI și pare că nici nimeni altcineva nu mai are încredere că poliția sau procurorii locali pot învinge fenomenul infracțional.

Potrivit unor informații din zonă, unii dintre interlopi sunt protejați de poliție prin cooptarea lor ca informatori, întocmindu-se și formele necesare, dar împărțind cu ofițerii nu informațiile, ci banii!

Tot acum câteva zile, un cunoscut interlop craiovean, Cristian Vlădescu, zis Ventura, a fost lăsat în libertate de procurorul Eugen Stănculescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, magistrat abia întors de la DNA Craiova.

Procurorul nu l-a socotit pericol public pe Vlădescu, deși acesta îl zdrobise în bătaie pe un om de afaceri străin. Lucrurile nu s-au oprit aici. Eliberat, Vlădescu s-a pozat cu doi locotenenți chiar în fața sediului Parchetului!

Imaginea cu cei trei interlopi având pe fundal inscripția justiției și stema României i-a umilit pe polițiștii și pe magistrații onești, care speră să mai aibă ceva de spus în Craiova.

La scurt timp, Vlădescu a postat pe Facebook un film în care, în plină vară, folosește un cuțit imens ca să taie un porc, un mesaj subliminal, o demonstrație de forță și o amenințare la adresa oricui îi stă în cale. Imaginile sunt șocante.

captura porc

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează