GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENTE SPORT

11 superevenimente care nu trebuie ratate astăzi! Simona Halep, Alba Blaj în finala Ligii Campionilor, Barca - Real Madrid + o echipă de tradiție promovează în Liga a 2-a

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 11:00

Astăzi, începând cu ora 12:00, au loc 11 superevenimente sportive, din tenis, fotbal, volei și Moto GP, care nu trebuie ratate.

1.Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova (12:00, Digi, GSP.RO)

Sorana Cîrstea, locul 35 WTA, va juca azi contra Katerinei Siniakova, în turul I al turneului de la Madrid. Meciul va începe la ora 12:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport. (Detalii AICI!)

2. U Cluj poate promova azi

U Cluj, echipa suporterilor, își poate asigura azi promovarea în Liga a 2-a. Clujenii sunt lideri în Liga a 3-a, seria C5, cu 59 de puncte, cu 10 peste principala urmăritoare. Dacă face cel puțin egal în meciul cu Gaz Metan II, U Cluj va promova. Meciul începe la ora 13:30 și se joacă la Cluj. (Detalii AICI!)

3.  Simona Halep - Ekaterina Makarova (14:00, Digi, GSP.RO)

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca azi de la ora 14:00, contra Ekaterinei Makarova, locul 32 WTA, în primul tur al turneului de la Madrid. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2. (Detalii AICI!)

4. MotoGP

De la ora 15:00 are loc Marele Premiu al Spaniei, pe circuitul de la Jerez. Cursa este în direct pe Eurosport. De pe prima poziție va pleca Cal Crutchlow. (Detalii AICI!)

5. Manchester City primește trofeul de campioană (15:30, TV Telekom Sport)

Manchester City, campioana Angliei, va primi astăzi trofeul, după meciul cu Huddersfield, locul 16. Acesta este al cincilea titlu din istoria lui City, după cele din 1937, 1968, 2012 și 2014. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport, de la ora 15:30.  (Detalii AICI!)

6. Mihaela Buzărnescu - Maria Sharapova

Mihaela Buzărnescu, locul 37 WTA, va juca azi de la ora 16:00, contra Mariei Sharapova, locul 53 WTA, în primul tur al turneului de la Madrid. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2 (Vezi detalii AICI).

7. Galatasaray Istanbul - Imoco Volley Conegliano

Galatasaray Istanbul și Imoco Volley Conegliano joacă finala mică a Final Four-ului Ligii Campionilor la volei. Meciul începe la ora 16:00, în Sala Polivalentă de la București (Vezi detalii AICI!).

8. Gaz Metan - Dinamo (18:30, Digi, Telekom, Look, GSP.RO)

Singurul meci din Liga 1 al zilei se joacă la Mediaș, de la ora 18:30. Dinamo, liderul din play-out, se duelează cu echipa lui Pustai. Dacă se impune azi, Gaz Metan urcă până pe locul 3. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

9. Chelsea - Liverpool (18:30, Telekom, GSP.RO)

Chelsea și Liverpool se află în luptă pentru unul dintre locurile de Champions League. Londonezii au 66 de puncte și sunt pe 5, iar "cormoranii" sunt pe 3, cu 72 de puncte și un meci în plus. Dacă Chelsea se impune azi, lupta dintre cele două devine tot mai tensionată. Meciul va fi liveSCORE pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, de la ora 18:30.

10. Volei Alba Blaj - Vakifbank Istanbul (19:00, Digi, GSP.RO)

Volei Alba Blaj va juca în finala mare al Final Four-ului la volei feminin cu turcoaicele de la Vakifbank, deținătoarea trofeului. Partida se joacă în Sala Polivalentă din București. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport 2 și liveSCORE pe GSP.RO (vezi detalii AICI!).

11. Barcelona - Real Madrid (21:30, Digi, Telekom, GSP.RO)

Ultimul Clasico al sezonului se joacă azi, de la ora 21:30. Meciul se va disputa pe Camp Nou și contează doar pentru orgoliul jucătorilor. Barcelona este deja campioană în Spania, în timp ce Real Madrid se luptă pentru locul doi. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport (vezi detalii AICI!).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close