GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPANIE

#Alături de "Coro" » Fostul fotbalist Cristian Coroian trece prin momente grele, iar colegii i-au sărit în ajutor! Campanie pe Facebook cu tricouri ale fotbaliștilor

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 10:53

Cristian Coroian a adunat aproape 400 de meciuri și a reușit să înscrie de mai bine de 80 de ori. Acum trece însă prin momente dificile. 

Se recuperează după atacul cerebral din 2015, însă costurile sunt foarte mari. Răzvan Rotaru, fost jurnalist GSP și coleg al lui Coroian la cursurile pentru licența PRO, a demarat o campanie de strângere de fonduri. 

Antrenorul secund de la Anorthosis Famagusta a făcut un apel la adresa colegilor și fotbaliștilor pentru a dona tricouri care să fie scoase la licitație. Toți banii strânși vor fi depuși în contul lui Coroian. 

Detalii mai jos:

 

⚽ Aproape 400 de meciuri și peste 80 de goluri în Liga 1. Sunt cifrele care-l descriu pe Cristi Coroian, un fotbalist...

Posted by Razvan Rotaru on 22 Mai 2017

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  24 Mai 2017, 14:21

Datorita lui Cristi Coroian am castigat un premiu acum vreo 10 ani la echipa fantastica, il aveam intotdeauna in echipa. Voi returna o particica din castig in contul lui. E unul dintre cei mai buni fotbalisti pe care i-am vazut in prima liga de la noi. Ii doresc sa se recupereze cat mai repede.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează