GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COVID-19

COVID-19. Călin Svoboda, antrenor de fotbal feminin în Liga 1, luptă în prima linie cu coronavirusul: „Ultima oară, mi-am văzut copilul peste gard, cu masca pe față!”

Călin Svoboda, în dreapta / foto: frf.ro
Călin Svoboda, în dreapta / foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 14:56

CORONAVIRUS. Călin Svoboda, antrenorul echipei feminine Heniu Prundu Bârgăului, din prima ligă, luptă la rândul său împotriva pandemiei de COVID-19. 

Călin Svoboda, plutonier adjutant, este paramedic SMURD în cadrul Gărzii de Intervenție numărul 2 din Prundu Bârgăului. Într-un interviu acordat site-ului frf.ro, acesta a povestit cum decurge activitatea sa: 

„Sunt angajat al ISU Bistrița Năsăud (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență) încă din 2006. (..) E o situație nemaintâlnită. Nimeni nu s-a gândit vreodată că poate trece prin așa ceva. Nimeni din generația noastră nu a mai trăit sub ordonanță militară. Dar nu avem ce face, trebuie să-i facem față.

Mergem la luptă! Asta înseamnă emoții, adrenalină. Când am îmbrăcat această uniformă știam că ne așteaptă o luptă, așa că nu ne plângem, dimpotrivă suntem mândri că îi putem ajuta pe semenii noștri, mai ales acum. Atunci când pleci în misiune nu te gândești decât la reușită, te gândești că trebuie să te întorci învingător. Nu pot exprima în cuvinte sentimentul care mă încearcă atunci când pornesc, alături de colegii mei, într-o misiune. 

Mi-e dor de fiul meu. Are 11 ani. Nu l-am mai văzut de trei săptămâni. Ultima oară l-am zărit de peste gard, eu cu masca pe față… Asta e”, a declarat Călin Svoboda, conform sursei citate.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

COVID-19. Profesorul Alexandru Rafila estimează: „Mă aștept ca pandemia să dureze doi ani”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează