GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

VIDEO Cătălin Botezatu a numit cele două personaje „top fashion” din fotbalul românesc: „Poate multă lume mă va înjura, dar el a adus trendul. E top!”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu spune că Adrian Mutu și Gigi Becali sunt etaloanele de fashion din fotbalul românesc. +13   FOTO
Creatorul de modă Cătălin Botezatu spune că Adrian Mutu și Gigi Becali sunt etaloanele de fashion din fotbalul românesc.

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 17:02 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 17:53

Creatorul de modă Cătălin Botezatu spune că Adrian Mutu și Gigi Becali sunt etaloanele în materie de modă în fotbalul românesc.

Prezent la inaugurarea magazinului de haine al atacantului Liviu Antal, Cătălin Botezatu a analizat succint modul în care se îmbracă personajele din fotbalul autohton. 

+9 FOTO

VIDEO. Cătălin Botezatu: „Mutu a fost etalonul. Becali se îmbracă elegant”

„Îmbrac farte mulți fotbaliști. Din trecut știu că se îmbrăca cu stil Adrian Mutu, el a fost etalonul. L-am văzut la fel de elegant și acum. 

Poate multă lume mă înjură, dar Gigi Becali se îmbracă foarte elegant. El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă din Londra. El a adus trendul, e top. Jos pălăria în fața lui! Sunt foarte mulți antrenori celebri care se îmbracă bine, au învățat afară.

În urmă cu 10-15 ani nu avea cine să îi ajute, acum sunt foarte mulți designeri. Sunt foarte ascultători, sunt tineri, arată bine, sunt frumoși”, a spus Cătălin Botezatu. 

FOTO. Alexandru Ciucu îi face noua ținută lui Gigi Becali

+9 FOTO

Hainele complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă, noul look vestimentar pe care Gigi Becali îl afișează aproape la fiecare apariție publică din acest an, sunt realizate cu materiale cumpărate de patronul FCSB, dar designul îi aparține celebrului creator de modă român Alexandru Ciucu.

Materialele sunt achiziționate de patronul roș-albaștrilor, după care de realizarea produsului finit se ocupă Ciucu, cel care continuă tradiția familiei sale în acest domeniu. Bunica lui, Maria Ciucu, a fost cea care a debutat în această afacere acum mai bine de 80 de ani, mai precis în 1939 s-a specializat în croitoria de costume.

VIDEO. Liviu Antal a intrat în afaceri și a oferit declarații la inaugurarea magazinului său de haine: „M-aș vedea evoluând la Oțelul în Superligă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Veste excelentă pentru Dinamo! Cine a virat 500.000 de euro pentru obținerea licenței

VIDEO Alexandru Albu, reacție după declarațiile lui Mihai Stoica: „L-au făcut pe Onea animal? Cred că au fost mai animale...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  28 Aprilie 2023, 09:59

*** )))) era normal sa apari si la articole despre fotbal ca dehhh iti plac fundasii))) mai ales aia care lovesc de cartonas rosu din spate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

username_2
username_2  •  28 Aprilie 2023, 08:45
Postat de corectorul pe 27 Aprilie 2023, 17:43

Da, clar, Becali a fost primul om, inaintea lui Adam, care s a imbracat de la casele de moda din Londra! A inceput de la inceputuri cu niste sacouri patrate lalai, pe care le a purtat miile de ani, ajungand sa poarte in prezent niste saci negrii cu o cruce rosie. Clar ca e top!!!! Nebunie fara limite!

saci negrii?...i-auzi ia, no amu cine-l corectează pe corector?

braveheartro
braveheartro  •  28 Aprilie 2023, 08:30

Becali se îmbracă ca un mafiot, numai în costume în dungi, cabrate. Or fi luate de la Londra, da' tot de mafiot sunt. Ăia îți dau ce le ceri, nu te și consiliază. În schimb Mutu într-adevăr, e foarte elegant.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează