GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EMILIANO SALA A DISPĂRUT

Căutările pentru Sala și pilot vor continua sub apă » Au fost găsite două resturi de scaune!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 16:53

Căutările pentru fotbalistul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson vor continua sub apă, după ce au fost găsite câteva resturi ale unor scaune de avion pe o plajă.

Acestea au fost localizate la Surtainville, în peninsula franceză Cotentin, în cursul zilei de luni. Imediat după aceea, zona a fost identificată și vor demara căutările terestre și sub apă, crezându-se că respectivele resturi aparțin avionului dispărut.

Din cauza condițiilor meteorologice, căutarea subacvatică va avea loc abia la finalul săptămânii și ar putea dura trei zile.

Avionul a dispărut lunea trecută când se afla deasupra Canalului Mânecii. Duminică, familia lui Sala a ajuns la aeroportul in Insula Guernsey cu un avion privat, pentru a superviza căutările.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1878624092263602
Matache Delia Ioana  •  31 Ianuarie 2019, 00:10
Postat de ungurul_vesel pe 30 Ianuarie 2019, 20:51

Si-au angajat propria echipa de cautari?

Da... Pentru ca autoritățile britanice au renunțat la căutări...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  30 Ianuarie 2019, 20:51

Si-au angajat propria echipa de cautari?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează