GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANAD

Cristi Balaj e noul director al Agenției Naționale Antidoping » A înlocuit-o pe Graziela Vâjială

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 14:08

Fostul arbitru Cristi Balaj a fost numit în funcția de director al Agenției Naționale Antidoping (ANAD) în locul Grazielei Vâjială.

Vâjială, care conducea instituția din 2007, a fost înlocuită la conducere după scandalul izbucnit în decembrie 2017, când s-a aflat că Agenția Internațională Antidoping (WADA) a suspendat acreditarea laboratorului de la București, anunță Prosport.

Conform unui raport secret intrat în posesia jurnaliștilor germani, angajații români ai laboratorului au acoperit probele pozitive a doi luptători români testați în aprilie 2016. Analiza făcută în laborator a depistat ingredientul activ furosemid, folosit ca agent mascat în doping și aflat de multă vreme pe lista substanțelor interzise.

Președintele Agenției Naționale Antidoping (ANAD), Grațiela Vâjială, a refuzat dialogul cu reporterii GSP după articolul publicat în 2018:

"Nu am ce să comentez despre un articol care a apărut în urma unor date oferite de hackerii ruși. Agenția noastră nu a primit oficial niciun raport de investigație de la WADA. Oricum, laboratorul s-a separat de ANAD încă din 2016".

Citește și: 

Șocant! Motivul real pentru închiderea laboratorului antidoping de la București » Raport oficial WADA: directorul Pop a măsluit probe!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fairplayromania
fairplayromania  •  18 Ianuarie 2019, 19:35

Super, acum se legalizeaźă Ozonul. O sa fie penurie.Strîngeţi tare si scrinjiţi din dinţi,iar ce scapă daţi din mîna în mînă...

104343947122875
Anton Pan  •  18 Ianuarie 2019, 17:49

Se descurca Balaj, ca dec obicei! Cand cu pazcany sau borcea, cand cu liderii politici! Daca nu curge pica! Dupa ce a fost o perioada atarnat politic pe la Min Sportului, iata ca fostul fluieras si-a gasit vocatia: sa sufle in eprubetele de la laboratorul anti-doping dupa ce au fost folosite. Succes smecher arbitru, mic ca om, zero caracter!

calinescu_
calinescu_  •  18 Ianuarie 2019, 16:15

VA DESCOPERI *** DE LA FCSB ...?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează