GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECI DEMONSTRATIV

Dan Petrescu s-a luat și de arbitrul amicalului în care a jucat pentru vedetele lui Chelsea contra lui Inter! + "L-aș alege în locul lui Moses"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 10:36

Dan Petrescu a participat aseară la partida demonstrativă dintre legendele lui Chelsea și cele ale lui Inter Milano, 4-1 pentru italieni, unde s-a întâlnit și cu Cristi Chivu.

Antrenorul lui CFR Cluj n-a fost relaxat deloc, deși meciul era unul amical. Ba chiar în timpul jocului, când se afla pe teren, s-a dus către arbitru să-i atragă atenția pentru o decizie pe care n-ar fi luat-o cum ar fi crezut "Bursucul" de cuviință.

În altă ordine de idei, Dan Petrescu a rămas un idol al tribunelor de pe Stamford Bridge, iar mesajele de pe Twitter stau dovadă.

"Chiar şi la 177 de kilograme, Dan Petrescu oferă mai mult decât transferuri recente de 200 de milioane de lire!", "Aş începe cu Petrescu peste Moses mâine (n.r. în finala Chelsea - United)", "Petrescu arată ca şi cum ar putea să joace tot meciul", au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  19 Mai 2018, 21:15
Postat de zagna pe 19 Mai 2018, 16:36

Fotbalist de 10, caracter O !

Petrescu are caracter de nota 20. Dar tu chiar esti de O!

zagna
zagna  •  19 Mai 2018, 16:36

Fotbalist de 10, caracter O !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează