GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Decizie definitivă în cazul lui Silviu Lung » Ce pedeapsă a primit fostul portar după ce a cauzat un accident mortal

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 16:26

Judecătorii Curții de Apel Craiova au decis azi să respingă apelul Parchetului Craiova, la decizia luată în cazul lui Silviu Lung, condamnat în martie la un an și 4 luni de închisoare cu suspendare.

Magistrații cereau trei ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru fostul portar, care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și vătămare corporal. Astfel, Lung rămâne cu pedeapsa de la Judecătorie, decizia Curţii de Apel Craiova fiind definitivă, potrivit Mediafax.

Fostul portar, 60 de ani, a fost implicat într-un accident în 2014, când un bărbat, iar alte 4 persoane au ajuns la spital. În urma anchetei s-a dovedit că Silviu Lung circula cu viteză, deși condițiile de trafic erau îngreunate.

Acesta a fost condamnat la un an și 4 luni de închisoare pentru ucidere din culpă și la 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală. În urma contopirii celor două pedepse, Silviu Lung a primit pedeapsa cea mai mare. Accidentul a avut loc pe 8 ianuarie 2014 pe drumul dintre Craiova și Calafat, în localitatea Radovan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  22 Septembrie 2016, 20:53

Pentru unii legea e adevarata muma!

treadstone
treadstone  •  22 Septembrie 2016, 20:32

Huidu a killerit 3 si tot cu suspendare a luat.Cred ca de la 10 incolo se da cu executare. Legea asta se treaduce cam asa: primii ucisi sunt din partea casei daca nu e cu intentie. *** Legea e ptr amarati nu ptr jmecheri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doze
doze  •  22 Septembrie 2016, 17:15

omori un om, bagi pe alti 4 in spital, nu faci nici o singura zi de puscarie! s-a descurcat bine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează