GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANGLIA

Declarație șocantă a ex-internaționalului englez condamnat pentru pedofilie: "Mi-aș fi dorit să fi făcut asta, dacă tot am primit șase ani!"

Captură The Sun
Captură The Sun

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 22:33

Fostul internațional englez Adam Johnson, condamnat la 6 ani de închisoare, a fost înregistrat în spatele gratiilor, în format video, în timp ce râdea despre infracțiunea comisă.

În filmulețul făcut în spălătoria penitenciarului, Johnson îi răspunde unui coleg că "mi-aș fi dorit să fi făcut asta, dacă tot am primit șase ani", lăsând să se înțeleagă că se consideră nevinovat. Tot în aceeași înregistrare, care durează șase minute, englezul se plânge de condițiile din închisoare și susține că, din cauza faptului că este celebru, i s-a dat o pedeapsă de închisoare mai mare.

Ministerul Justiției a anunțat că va face o investigație privind acest incident, deși inițial a refuzat să confirme acest lucru. "Cei care încalcă regulile vor fi pedepsiți și pot primi timp suplimentar în spatele gratiilor. O investigație este în curs de desfășurare", a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului.

În martie 2016, Adam Johnson, pe vremea aceea jucător la Sunderland, a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră în varstă de 15 ani. Atacantul și-a recunoscut fapta trei luni mai târziu, stârnind mirarea conducerii clubului său dar și a antrenorului de atunci, Sam Allardyce, care au crezut că va pleda nevinovat. La cinci zile după ce și-a recunoscut fapta, clubul din Premier League i-a reziliat contractul.

2 goluri în 12 partide a înscris Johnson în naționala Angliei, evoluând pentru aceasta în perioada 2010-2012

Surse: thesun.co.uktheguardian.comdailymail.co.uk

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
iosif_vs
iosif_vs  •  21 Aprilie 2017, 23:41

..ce *** o fi atat de șocant, numai cei care scriu titlurile astea stiu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1676786825889352
Dan Sebastian Ex Trandafir  •  21 Aprilie 2017, 23:38

:)***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează