GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JUDO

EXCLUSIV Antrenorul găsit vinovat pentru proxenetism atacă: "Gușă a adus în judo mizeria din politică"

Tudor Băldean și antrenorul său de la Bistrița, Vasile Bodea, reclamă vocal favoritismele față de Andrei Gușă, fiul șefului FRJ
Tudor Băldean și antrenorul său de la Bistrița, Vasile Bodea, reclamă vocal favoritismele față de Andrei Gușă, fiul șefului FRJ

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2018 09:56

La scurt timp după interviul din luna ianuarie al lui Vasile Bodea în Gazeta Sporturilor unde acuza Federația că-l favorizează pe fiul lui Cozmin Gușă, FR Judo a intrat în posesia unei informații că antrenorul a fost condamnat în noiembrie 2016 la 3 ani de închisoare cu suspendare și doi ani interzicerea unor drepturi civile pentru proxenetism.

În virtutea acestei chestiuni, ieri, în Comitetul Director, Federația a decis suspendarea dreptului de a antrena lui Vasile Bodea la nivel intern și internațional.

"M-a sunat în această dimineață Vasile Bălășoiu din Comitetul Director să mă anunțe că Federația a decis suspendarea dreptului de a antrena atât intern cât și internațional, e o nerușinare. Atâta vreme cât instanța nu mi-a trasat niciun fel de interdicții în zona sportivă de ce ar face asta Federația de Judo?

Ei sunt mai presus decât o instanță? Aștept decizia oficială și motivarea după care îi voi da în judecată. Gușă a adus în judo mizeria din politică, iar Florin Bercean, antrenorul lotului olimpic de fete, continuă să-și facă mendrele nestingherit așa cum face de ani de zile", a comentat Vasile Bodea pentru GSP.ro.

Cozmin Gușă a vorbit despre acest subiect: "Da. decizia a fost luată în unanimitate în Comitetul Director. Toți colegii au apreciat că această condamnare a lui Bodea pentru proxenetism și trafic cu minori este total incompatibilă cu activitatea de antrenor de judo. Când justiția îl va considera reabilitat, va putea reveni".

În timp ce antrenorul a fost suspendat, pe site-ul oficial al FR Judo președinte de onoare e prezentat Liviu Luca, cel care e în închisoare din iulie 2016 după ce a primit o condamnare de 6 ani cu executare pentru spălare de bani și delapidare în dosarul legat de devalizarea companiei Petrom Service. E un dosar în care inclusiv omul de afaceri Sorin Vântu a fost condamnat la 6 ani și două luni.

"E o eroare. Luca nu e președinte de onoare, apare din greșeală pe site-ul FRJ", a fost reacția lui Cozmin Gușă.

clipboard01

Vasile Bodea a acuzat în interviul de la începutul anului Federația Română de Judo că-l defavorizează pe campionul național la zi pentru a-l promova pe băiatul președintelui Federației.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
alegsandru
alegsandru  •  23 Martie 2018, 14:54

Bai Gafiuc lasa manipularea asta neo-sequrista. Nu politicienii sunt de vina pentru tot. Asta este un dicton de Piata Universitatii, Gusa vine dintr-un cu totul alt mediu decat cel politic, la fel ca si Burlica.

capca1
capca1  •  23 Martie 2018, 11:24

Altă federeație sportivă, altă clică...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Martie 2018, 11:07

Super oameni la aceasta "Federatie": Vizer, Liviu Luca, Gusa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează