GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EXATLON

EXTATLON / Costin Gheorghe, mesaj emoționant în ultima emisiune Exatlon!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 18:48

Costin Gheorghe este unul dintre remarcații de la Exatlon, unde a dat dovadă de o determinare ieșită din comun.

Nu și-a pierdut calitățile fizice dobândite în cariera de fotbalist și a surprins cu rapiditatea sa. Are însă și un temperament vulcanic, care însă e potolit atunci când este voba despre fiica sa, Ema.

Aflat în Republica Dominicană de mult timp, Costin Gheorghe a fost cuprins de emoții și a ținut să-i transmită un mesaj Emei în emisiunea de aseară.

„Ema, mi-e tare dor de tine, ești în gândul meu zilnic. Știu că acum, cât timp tu ești la grădiniță eu nu pot să fiu lângă tine, să te urmăresc, să dorm cu tine, să te țin în brațe, să îți fac plăcerile, dar când mă voi întoarce de aici, ți le voi da înzecit”, a fost mesajul plin de dragoste pe care tânărul fotbalist l-a transmis fiicei sale.

Costin Gheorghe (30 de ani) este un fost fotbalist care a evoluat numai în România. Atacantul și-a început cariera la Sportul Studențesc, pentru care a jucat peste 100 de meciuri. A mai trecut pe la Gaz Metan, Rapid, Inter Clinceni, Gaz Metan și Academica Clinceni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează