GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARHIVĂ GSP

FOTO 3 imagini antologice din arhiva GSP! Gigi Becali și începuturile sale + foto de senzație cu un fost campion al României

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 11:02

Imagine unicat din arhiva Gazetei Sporturilor, realizată acum 17 ani, atunci când Gigi Becali era doar sponsor din umbră la Steaua și era pasionat de animale, așa cum e și acum.

Doar că atunci avea o fermă de vaci, iar acum, chiar în curtea vilei sale din Pipera, deține peste 100 de oi de care are grijă în fiecare zi.

În 2000, Becali a candidat pentru Camera Deputaților din partea unei asociații a italienilor din România, ratând cu puțin intrarea în Parlament. Din 2003, a devenit patronul echipei Steaua.

842936 22 arhiva

2. Imagine unicat cu Bogdan Mara 

O nouă imagine colosală din arhiva Gazetei Sporturilor! Această fotografie datează din 1979 și este realizată la Deva. În ea apare unul dintre mijlocașii care au evoluat în carieră, printre altele, la Dinamo, Deportivo, Rapid, UTA sau Unirea Urziceni. 

A fost fotbalist? Nu e o fetiță? Chiar dacă e greu de crezut, în fotografie este Bogdan Mara, actualul manager sportiv al clubului lui CFR Cluj, unul dintre oamenii de încredere ai lui Dan Petrescu. Imaginea este realizată la vârsta de doi ani. Mara tocmai a împlinit 40 de ani. 

3. Școlarul Keșeru 

Acum 24 de ani, Claudiu Keșeru, mergea în prima zi de școală! Avea Abecedarul pregătit și nu avea cum să rateze poza cu harta României în spatele.

"Astea sunt cele mai frumoase poze. Îmi place mult de tot să le văd acum, după ațâția ani", e nostalgic Claudiu, atacantul lui Ludogoreț. Dacă în 1993 avea doar 6 ani, acum Keșeru tocmai a împlinit 31 de ani. 

847735 18 arhiva1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  24 Decembrie 2017, 14:20

Mi-mi place poza cu b0ul printre vaci

Vezi toate comentariile (1)
Comentează