GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Elianne "rupe" radiourile cu piesa "Mă bate inima", dar sportul e boost-ul de energie de care are nevoie: „Mă menține sănătoasă”

Ana Maria Alexie / Un selfie cu care i-a cucerit pe fani +14   FOTO
Ana Maria Alexie / Un selfie cu care i-a cucerit pe fani

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2019 10:33

Ana-Maria Alexie, cunoscută ca Elianne, semifinalista celui de-al doilea sezon "Vocea României", a lansat de curând prima piesă din carieră alături de Connect-R.

Piesa produsă cu CAT Music are deja 3 milioane de vizualizări pe YouTube și crește în fiecare zi. "Este foarte important pentru mine să am ca single de debut o piesă care să mă reprezinte sută la sută, pentru ca oamenii să își poată da seama cine este Elianne", spune artista din Dorohoi. Iar hit-ul "Vrăjitori", lansat în decembrie, e deja pe buzele tuturor.

În vârstă de 24 de ani, Elianne, pe lângă muzică, iubește sportul. "Pentru mine este un mod de a mă menține sănătoasă. E un boost de energie pentru fiecare zi și o formă de meditație, pentru că atunci când fac sport reușesc să îmi iau mintea de la orice! În 2019 mi-am propus să ajung de cel puțin trei, patru ori pe săptămână la sală. Oricum, mi-am creat o rutină, cu un set de exerciții pe care le fac acasă în fiecare zi. Acum câțiva ani am practicat și echitație pentru o perioadă", spune artista.

Aceasta a fost mereu atentă la corpul ei și a apelat și la profesioniști. "Nu țin un regim alimentar în mod special. Încerc să mențin o dietă cu un consum de zahăr redus și cu putini carbohidrați, însă mai am scăpari din când în când, ca oricine, de altfel! Am avut un antrenor de XBody anul trecut care a reușit să mă determine să fiu serioasă când vine vorba de antrenamente, să nu mai mănânc foarte mult dulce și să am o dietă mai echilibrată. Îmi e foarte greu să mă abțin de la ciocolată! Cel mai mult am rezistat trei săptămâni și mi-a fost foaaarte greu. Ha, ha, ha!", recunoaște Elianne.

"Urmează să lansez un single în scurt timp, alături de echipa mea TUAN Records, iar pe viitor o altă colaborare cu un artist foarte cunoscut de la noi, sper să fie o surpriză plăcută pentru toți cei care mă ascultă!"
Ana-Maria Alexie, artistă

Ana-Maria Alexie +15 FOTO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează