GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CRISTIANO RONALDO

FOTO Mădălina Ghenea a reacționat după ce Ronaldo a fost acuzat de viol: "Am stat 4 ore cu Cristiano"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 13:44

Mădălina Ghenea i-a luat apărarea lui Cristiano Ronaldo, care e acuzat de o tânără din Statele Unite ale Americii că ar fi violat-o în 2009.

"Pentru mine este incredibil ce am citit. Am filmat o reclamă pentru un parfum cu el și am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins.

Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist", a declarat românca în presa italiană.

Mădălina și Ronaldo s-au implicat de-a lungul timpului și în campanii umanitare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
markksson
markksson  •  15 Octombrie 2018, 20:44

Probabil ca judecatorii vor da verdictul "nevinovat" imediat dupa ce vad declaratia Madalinei. Daca nu a incercat sa o violeze pe ea in fata echipei de filmare pret de 4 ore, cum ar fi putut sa o violeze pe nu stiu care tipa in camera lui de hotel cand nu era nimeni de fata? Logic. Eu nu stiu daca e vinovat sau nu, stiu doar ca destui se simt datori sa-si dea cu parerea, aducand argumente demne de cascadorii rasului.

1211340315678554
Stefan Secosan  •  15 Octombrie 2018, 20:22

Poate ca avea ceva mai bun...

bazinga
bazinga  •  15 Octombrie 2018, 19:17

Ghenea nu rateaza nimic,se stie.Nici Ronaldo n-a scapat!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează