GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ROMÂNIA 100

FOTO Provocare GSP: tânărul din Vaslui care creionează echipamente a desenat tricourile celor mai importante nume din fotbalul românesc! România 100 e tema principală

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 13:40

Alexandru Istrătucă are 22 de ani și e pasionat de desenarea tricourilor pentru echipele de fotbal. Chiar dacă e foarte tânăr, a reușit deja să creioneze echipamentele pentru câteva mici formații din Senegal, Gambia și Republica Guineea.

A realizat câteva modele și pentru naționala României, însă oficialii FRF aveau deja pregătite modele și a fost refuzat, lăsând însă ușa deschisă pentru o viitoare colaborare.

Tânărul din Vaslui a acceptat provocarea GSP.RO și a realizat câteva modele pentru formațiile din Liga 1. Toate sunt retro și au ca temă împlinirea a 100 de ani de România. În idee au fost incluse și formații de legendă, care acum fie nu mai există, fie evoluează în eșaloanele inferioare.

Vezi în galeria FOTO ce a ieșit!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
500125886992791
 •  06 Mai 2018, 18:24

Bai,***, "meseriasule"din zona *** de ***,de FC ARGES,UTA,POLI TIMISOARA,FC BIHOR,ASA.TG.MURES....ai auzit,descaltatule,pui niste comune din afara Bucurestiului,dar,de restul.. moldovene,stai foarte prost la cultura fotbalistică,cat despre *** de la gsp.probabil,ca stau si mai prost la capitolul memorie...nu e asa Tontolane ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1591550217601479
Mircea Ovidiu Marti  •  06 Mai 2018, 15:44

Lipsește tricoul UTA-ei !!! UTA e cea mai galonata echipa după Steaua și Dinamo! 6 titluri, 2 Cupe ale României, Sfert de finală Cupa UEFA! Deși talentat, moldoveanul nostru sau GSP-ul care a provocat, se pare că nu are o cultura fotbalistica suficientă.

jack_the_striper
jack_the_striper  •  06 Mai 2018, 15:37

Baiat deștept și talentat, a știut că Fotbal Club FCSB și Steaua București sunt 2 echipe diferite.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează