GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MTS

Gabriel Toncean a refuzat propunerea de a fi ministrul Tineretului și Sportului în guvernul PNL

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 18:18

Gabriel Toncean (44 de ani) a refuzat nominalizarea pentru funcția de Ministru al Sportului.

Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness și consilier pe probleme de sport al președintelui PNL, Ludovic Orban, a explicat pe contul de facebook decizia luată.

Mesajul lui Toncean

„Cu o deosebită satisfacție profesională, am aflat cu câteva zile în
urmă de nominalizarea mea pentru funcția de ministru al sportului.
Acest lucru este cu siguranță o onoare pentru oricine se implică activ
în domeniul sportiv. O onoare pentru care vreau să îi mulțumesc
preşedintelui PNL, domnul Ludovic Orban.

Cu toate că mă încearcă gânduri confuze, am maturitatea să conștientizez că, personal, nu este cel mai bun moment pentru a face un asemenea pas. Știu, mulți vor zice că sunt nebun, alții se vor bucura, dar prefer să fiu sincer cu mine însumi. Motivele acestei decizii țin de asumarea unor responsabilități și de respectarea încrederii echipei mele”, a scris pe Facebook Gabriel Toncean, consilier în domeniul sportiv al președintelui PNL,
Ludovic Orban.

Cine e Gabriel Toncean

În vârstă de 44 de ani, Gabriel Toncean conduce de 6 ani Federația Română de Culturism și Fitness. El a absolvit Liceul de telecomunicații „George Barițiu” din Cluj-Napoca și Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Babeș Bolyai”.

„Facultatea a terminat-o după 40 de ani, în forma învățământ la distanță. Federația de culturism o conduce în mod discreționar, înconjurat de personaje implicate în trafic de anabolizante și excluse din viața sportivă pentru dopaj”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor un om din federație. 

De ani de zile, FRCF este federația implicată în cele mai multe scandaluri de dopaj și având cele mai multe cazuri confirmate. Din 22 de sportivi suspendați pentru de dopaj, 8 au fost culturiști, conform statisticilor Agenției Naționale Antidoping din 2017. 

Citește și: Liberalul favorit să devină șef al sportului românesc, Gabriel Toncean, conduce culturismul, federația cu cele mai multe scandaluri de dopaj de ani de zile! Orban: „O simplă speculație!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
lavenus
lavenus  •  09 Octombrie 2020, 05:40
Postat de matheus9999 pe 20 Octombrie 2019, 01:14

Ar fi fost o varianta foarte buna. E destept, bun manager, stilat si cu bun simt. Impune respect.

Este un băgător de seamă, un parșiv, parvenit neșcolit. Un materialist care și-a vândut și familia pentru faimă și bani. Un om agresiv și răzbunător prea plin de el. Știe să se folosească de toată lumea pentru ași câștiga interesul. CV-ul lui prezentat la FRCF e plin de minciuni: A fost exmatriculat în anul 3 de profesională de la Lic. George Barițiu, apoi după 15 ani și-a dat Bacul prin intermediul unei școli private din Reghin. Este oaia neagră a orașului Reghin. Doamna Maria Laurenția Grosu vă poate dovedii cele afirmate mai sus. A trecut prin facultate ca Vodă prin lobodă, cu sacoșa de bani după el la frageda vârsta de 40 de ani. Mulțumită fostului socru a ajuns să cunoască politiceni și să intre în cercul lor vicios. Pe sudoarea altora s-a ridicat și din lumea interlopă s-a cățărat până lângă scaunul ministrului. E preocupat doar de imaginea lui (FB-Insta...) iar este un profesionist desăvârșit la șantaj-intimidare-manipulare. Nu există altul mai fals în tărișoara noastră. Cine-l cunoaște se ferește! ...vă veți convinge.

lavenus
lavenus  •  08 Octombrie 2020, 19:45

Ce să refuze, i-au dat flit. Omu' a ocolit școala până la vârsta de 35 de ani, apoi și-a cumpărat diploma de Bac și cea universitară. Sunt destui semianalfabeți în guvern, pe ăsta l-au încercat primar la Reghin dar provine din lumea interlopă și electoratul l-a taxat. Acum încearcă să-și acopere datoriile mizând pe FRCF. Avem valori în țară, oameni care cu adevărat au făcut performanță și sunt bine pregătiți, nu înțeleg de ce am promova un Johnny Bravo incult. Detalii despre el vă poate da fostul socru Dl. Deputat Vasile Gliga, lidrul PSD Mureș.

matheus9999
matheus9999  •  20 Octombrie 2019, 01:14
Postat de rivaldinho pe 19 Octombrie 2019, 19:06

Nu ar fi fost oportun sa devina ministru, dar daca a fost sportiv cand trebuie sa termine facultate? Oricum am dubii ca e foarte destept, dar la ce sa te astepti de la Ludovic Orban? Rusine, PNL!

Ar fi fost o varianta foarte buna. E destept, bun manager, stilat si cu bun simt. Impune respect.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează