GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Apariție WOW! Ea e Bianca, noua senzație a industriei muzicale românești! Merge la sală și e îndrăgostită de echitație

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 08:00

Bianca Tudorache, frumoasa buzoiancă de 21 ani, e plină de energie și entuziasm, iubește echitația, merge la sală și urmărește cursuri de fitness pe YouTube

A început să cânte de la 3 ani, atunci când era un "must" pentru posturile locale de radio și televiziune din Buzău, acolo unde s-a născut. A fost "microbul" care i-a marcat copilăria, dar și adolescența. Cu o voce specială, la 18 ani a semnat întâiul ei contract, cu Mango Record, acolo unde a lansat primul single "Trofeul din vitrină".

Chiar dacă muzica ocupă primul loc în preferințele Biancăi, aceasta nu neglijează deloc sportul. "Ce reprezintă sportul pentru mine? Este ceva fără de care nu cred că aș putea să trăiesc! Sau poate aș putea, dar nu vreau. O bună parte din timpul meu îl aloc muzicii și sportului. Mă simt foarte bine când sunt activă și productivă. Orice activitate sportivă îmi dă o stare incredibil de bună. Pe parcursul verii ajungeam în fiecare zi la sală. Acum e o perioadă mai încărcată și nu mai reușesc chiar atât de des, dar de 2-3 ori pe săptămână mă prezint conștiincioasă la antrenament", spune Bianca.

Bifează apariții la cele mai importante emisiuni muzicale, inclusiv X Factor, show-ul Antenei 1, dar Bianca iubește și echitația: "Nu cred că pot reproduce în cuvinte cât de fain e sentimentul pe care îl am atunci când merg la echitație. Eram pe drumuri maramureșene, am văzut un centru de echitație și am zis că trebuie să încerc. Am primit un exemplar superb de care m-am îndrăgostit imediat".

Buzoianca dezvăluie: "Am mai făcut înot și dansuri sportive când eram mai mică. Acum am trecut la kickboxing! Mai merg la clase de aerobic, iar pentru fitness mă informez mult de pe YouTube și pun în aplicare totul atunci când ajung la sală. N-am avut și nici nu am un antrenor care să mă ajute, chiar mă descurc singură!".

"Hmmm... De la ce nu mă pot abține să mănânc? Cine mă cunoaște știe, cu siguranță, răspunsul la această întrebare! Pastele! Într-o viață anterioară, cu siguranță am fost italiancă. Ha, ha, ha!"
Bianca Tudorache, artistă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează