GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

GALERIE FOTO » Scandal între soția lui Dani Alves și fosta nevastă a lui Feliciano Lopez: "Unele nu ne vindem viața presei!"

foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 19:50

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, și Alba Carrillo, fosta nevasta a jucătorului de tenis Feliciano Lopez, sunt protagonistele unui conflict.

Alba, care e reporter al emisiunii Salvame, a intervievat-o pe Joana la o prezentare de modă: "Sunt jurnalistă de sport, ce ar trebui să-l întreb pe Dani Alves?", a întrebat-o Alba, iar Joana a răspuns: "Nu știu, asta ar trebui să-l întrebi pe el", apoi și-a văzut mai departe de drum.

Fosta soție a lui Lopez a privit către cameră și a murmurat un: "Proasto!"

Când a văzut difuzarea materialului la TV, Joana Sanz a reacționat pe instagram: "Proastă? Unele dintre noi nu-și vând poveștile personale presei. Mi-e rușine că Spania cheltuiește bani pe asemenea persoane ca asta!"

 În urmă cu un an, Alba Carrillo s-a despărțit de Feliciano Lopez și a dat mai multe interviuri în care a povestit detalii intime legate de casnicia destrămată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
florisking
florisking  •  08 Noiembrie 2017, 20:20

hahaha! una mai proasta decat cealalta.....sotii de fotbalisti ,scuze celor care le mai merge ,,tartacuta,,!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează