GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACUZAȚII

GALERIE FOTO Un fost campion al României e acuzat că a bătut o femeie la Târgul de Crăciun: "Când m-a văzut, a început să mă înjure! Mi-a dat picioare în cap"

FOTO: Instagram +10   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 14:44

Larisa Judele, o tânără despre care presa tabloidă susține că a avut o relație cu Dacian Varga, a iscat azi un scandal imens.

Larisa îl acuză pe Dacian, fost campion al României, că ar fi agresat-o în București, la Târgul de Crăciun.

"Acest Dacian Varga este o cunoştinţă veche de ani de zile, de când îşi petrecea vacanţele în oraşul meu, având bunici acolo. După ce eu m-am mutat în Bucureşti, conversaţiile dintre noi s-au încheiat pentru că era flegmatic, arogant, îmi adresa cuvinte jignitoare.

Am ieşit împreună cu două prietene să ne plimbam la târgul de Crăciun liniştite. M-am trezit cu Maria Constantin (n.r iubita lui Dacian Varga) că îmi vindea bomboane. În clipa aceea, Dacian Varga, când m-a văzut, a început să mă înjure. Mi-a spus să plec de acolo că mă calcă în picioare. Am văzut că iese scandal şi m-am întors cu spatele să plec. M-am trezit smucită, mi-a rupt geanta şi mi-a dat o palmă. Au intervenit prietenele mele şi oamenii din jur, în acea înghesuială am căzut jos şi a început să dea cu picioarele în mine. Mi-a dat cu picioarele în cap şi peste tot! În acest timp Maria Constantin privea cu satisfacţie.

Mi-am petrecut noaptea la spital şi la poliţie! Nu ştiu de ce a reacţionat aşa. Mă doare capul de nu mă pot ridica din pat şi am fost consultată. Vreau dreptate", a declarat Larisa Judele pentru tablodiul Wowzbiz

Dacian Varga a câștigat campionatul și Supercupa României cu Unirea Urziceni. De-a lungul carierei a jucat la Sportul, Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, CSU Craiova, ASA Tg. Mureș și Petrolul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
zidane92
zidane92  •  11 Decembrie 2018, 18:11
Postat de lobbyone pe 11 Decembrie 2018, 15:55

Pai cand probabil i-ai mancat 3 sferturi din salariile pe un an normal ca nu te suporta.O intrebare sincera domnisoara:tu ai muncit vreo ora in viata asta?

Ba ti-ai pus bine poza la avatar, daca i-a mancat 3 sferturi din salarii cum zici tu e un *** una la mana, doi la mana nu a fost niciodata oficial cu asta din ce inteleg din articol , trei la mana daca tu crezi ca asta justifica sa dai cu picioarele intr-o femeie e foarte grav!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

752745414837202
Sorin Popovici  •  11 Decembrie 2018, 16:11

Nu mai aveti subiecte despre sport???

lobbyone
lobbyone  •  11 Decembrie 2018, 15:55

Pai cand probabil i-ai mancat 3 sferturi din salariile pe un an normal ca nu te suporta.O intrebare sincera domnisoara:tu ai muncit vreo ora in viata asta?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează