GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE

Gheorghe Ștefan, eliberat condiționat » A plâns în fața completului de judecată

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 15:34

Gheorghe Ștefan, 64 de ani, fostul patron al clubului Ceahlăul Piatra Neamț și fostul primar al orașului, și-a executat o treime din pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare pentru corupție și va fi eliberat condiționat.  

Tribunalul Prahova a menținut decizia de eliberare luată de Judecătoria Ploiești în luna august, în ciuda unei contestații formulate de procurorii DNA.

Judecătorii au considerat că "Pinalti" se poate reintegra în societate după cele 297 de zile de detenție, la care se adaugă 235 de zile în arest preventiv, informează News.ro. Gheorghe Ștefan avea de executat o pedeapsă de 1.278 de zile în închisoare.

Aceeași sursă informează că fostul patron de club a plâns în fața completului care a decis eliberarea condiționată și a afirmat că își asumă faptele, le regretă și nu va mai comite altele asemănătoare.

Gheorghe Ștefan are două condamnări la activ: una de 6 ani de închisoare cu executare în "Dosarul Microsoft" și o alta, de trei ani de închisoare cu executare în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Democrat Liberal.

Prin acordul de recunoaștere a vinovăției din dosarul privind finanțarea ilegală a PDL, Gheorghe Ștefan a putut cere contopirea pedepselor și eliberarea condiționată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  21 Septembrie 2017, 08:37

Romania bananieră !!!! :)))) emigrati baaaaa !!!!!

andy_2008
andy_2008  •  20 Septembrie 2017, 18:53

CASCADORII RASULUI nu alta,Stefan cu siguranta nu va mai face alte acte reprobabile .Pinalti ca si alti multi parnaiasi mondeni are milioane de euro pe care tocmai le a spalat cu 297 de zile de detentie,cum sa mai faca ceva rau saracul MILIONAR in euro?

893496014006517
Marian Dinu  •  20 Septembrie 2017, 18:30
Postat de zakh pe 20 Septembrie 2017, 16:10

Sa tot furi in Romania.. ca nu patesti nimic.. individul e liber sa se bucure de zecile de milioane de euro furate

Pot fura doar mafiotii, daca furi tu se poate ca pedeapsa sa fie mult mai dura si mult mai grea, astia pot fura linistiti si dupa ce ies din inchisoare sunt in continuare aceleasi personaje si plini de bani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează