GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Alexandru Tudor a povestit cum a trăit Revoluția » Împușcat în picioare, cu trasoare deasupra capului și la ce i-a folosit certificatul de revoluționar

Alexandru Tudor, în platoul GSP Live
Alexandru Tudor, în platoul GSP Live

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 11:01

Alexandru Tudor (47 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fostul arbitru a povestit pe îndelete evenimentele de la Revoluție.

 

 

„E o chestiune din care trebuie să tragi învățăminte. Am fost împușcat în ambele picioare. Apoi, dacă nu am pus piciorul bine la minge, am renunțat la fotbal. Eram fundaș la Voința, nu mai puteam băga alunecările ca înainte. Făceam antrenament pe iarbă, dar făceam și pe zgură. Să bagi alunecări acolo era călire.

Sunt o victimă. M-am dus [la Revoluție] fără să îmi ascult bunicul. El a zis să nu ies afară, era trecut prin războaie, știa ce spune. Eu aveam 18 ani, nu l-am ascultat. Eram clasa a 12-a. Este un moment al vieții în care trăiești din plin, eram entuziast, plin de viață.

Pregnant îmi aduc aminte cum îmi treceau trasoarele pe deasupra capului. Cum am putut sta să mă uit la așa ceva? Am avut o senzație stranie după ce m-a împușcat. Nu era nicio durere, nu știu de ce. În momentul ăla am căzut din picioare și m-am uitat în dreapta, am văzut pe cineva. M-a scos de acolo, am aflat după că am și leșinat.

Când am văzut că m-a împușcat, mi-am zis că trebuie să merg la spital să îmi scoată gloanțele, pentru că aveam cantonament peste două zile. Atât de naiv eram.

Am și certificat de revoluționar. Mi-a folosit. Am avut transport cu trenul gratis. Mă duceam la divizia C cu trenul. Plăteam doar o diferență”, a declarat Tudor la GSP Live.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Alexandru Tudor a fost invitatul lui Costin Ştucan » Detalii incredibile despre meciul înaintea căruia a fost avertizat: „Vor să te dea afară din arbitraj”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  18 Noiembrie 2019, 10:03

Revolutionar din PRIMAVERII...................

129277354668558
Gicu Gelu  •  15 Mai 2019, 10:25

pake - absolut de acord !!

pake_spp
pake_spp  •  31 Ianuarie 2019, 01:32

Cred ca se va calugari in scurt timp...cel putin asa evoleaza! De la felul foarte evlavios de a-si face cruce pe teren, acum mi se pare ca duce din ce in ce mai mult a calugar... A avut carisma Tudor ca arbitru!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează