GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CULISE

GSP LIVE / VIDEO Aliuță și dedesubturile scandalului amoros cu asistenta TV: „Am regretat. Am fost la mediere, a fost greu pentru soție”

Asistenta TV Elena Marin // Foto: Facebook +41   FOTO
Asistenta TV Elena Marin // Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 13:57

Marian Aliuță (40 de ani) a vorbit despre momentele în care a apărut în presa tabloidă din România: scandalul din 2013, când s-a bătut pe străzile Bucureștiului cu un clan rival, și cel cu asistenta TV, în urma căruia era să divorțeze. 


„Am apărut de câteva ori în presa tabloidă. E neplăcut, mai ales când ai familie. A fost și un scandal legat de fratele meu. Eu am căzut undeva unde nu trebuia să fiu. E adevărat că am lovit, dar când îți vezi fratele plin de sânge nu știi cum să mai reacționezi. Ai impulsul ăla.

După aceea am regretat. Am fost la mediere. Nu-i făcusem nimic. Ne-am bătut, putea fi o amendă. A fost greu pentru soție să mă vadă așa”, a declarat Aliuță la GSP LIVE.

Aliuță a apărut în presa tabloidă de-a lungul anilor și după ce și-a înșelat soția cu asistenta de televiziune Elena Marin (galerie FOTO). Fostul fotbalist a fost pozat în timp ce se săruta cu Elena. 

elena marin asistenta 36 +42 FOTO

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

GSP LIVE // Marian Aliuță a dezvăluit momente incredibile de la Steaua: „L-am înfruntat pe Gigi Becali din cauza unui SMS pe care l-am trimis aiurea”

GSP LIVE / VIDEO 3 întâmplări incredibile cu Aliuță » De ce s-a luat la bătaie cu Claudiu Răducanu și cum l-a fentat pe Pițurcă: „Am aruncat cu scaunul peste Mirel”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
pma77
pma77  •  29 Ianuarie 2019, 17:49

Eu nu inteleg ce *** a gasit asistenta asta frumoasa la un *** pitic ca Aliuta si insurat pe deasupra..banuiesc ca bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  29 Ianuarie 2019, 16:03

Întreb și eu așa de curios, cum de a ajuns el nașul de căsătorie al fetei lui Nuțu? Dar la ce să te așteți când are neam de zmardoi? Când îl vede este hilară reacția lui Hagi...Aici este ca și la Ilie Dumitrescu: nu toți cei care vorbesc frumos sunt îngeri și nu toți cei care nu au dinți în gură sunt *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează