GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Gluma cu care Dragomir a făcut furori în casa lui Nicolae Ceaușescu: „Sora lui mi-a zis «ieși afară!»”

Nicolae Ceaușescu
Nicolae Ceaușescu

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 13:31

Azi, la emisiunea GSP Live, Dumitru Dragomir, 72 de ani, fost om de fotbal cu mare influență în România, a povestit o întâmplare amuzantă, în care el și fostul dictator Nicolae Ceaușescu s-au aflat în prim-plan. 

//VIDEO cu relatarea integrală a lui Dragomir și bancul pe care i l-a spus lui Ceaușescu

 

„I-am spus lui Ceaușescu un banc, există martori. Fusese la vânătoare, iar la final eu am adunat tot ce vânaseră. Am plecat în trening și cizme de cauciuc acasă la Ceaușescu. După multe discuții, el mi-a solicitat să-i spun un banc cu el.

La final, sora lui mi-a spus: «ieși afară! Dar ceilalți au spus: «lăsați-l în pace!»”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la GSP Live.  

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Politică și un plan de „decapitare” a lui Dragomir! » Gușă, Năstase și Hrebenciuc, implicați: „Cine ești tu?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mihnea74
mihnea74  •  03 Februarie 2019, 10:23

Al dreaqu domn mitica....minte cum respira

10206840810356779
Mihai Enache  •  02 Februarie 2019, 22:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  02 Februarie 2019, 09:50
Postat de spinoza pe 01 Februarie 2019, 14:06

***, ca si sistemul creat si sprijinit de ei! Eu nu l-as mai chema pe fostul militian pe la televiziuni, cu toat cu ratingul scontat. Din povestirile lui idioate ce pot intelege tinerii din ziua de azi? Cu cat furi mai mult, ***, esti duplicitar si lipsit de demnitate, cu atat cresc sansele sa te umplii de bani si glorie. Faci puscarie si mai scrii doua-trei carti iesind aproape curat de la MITI-tica! Apoi pozezi ca persecutat de sistem, victima si calau in acelasi timp. Ce-i asta?

Prieten cu Ioanitoaia. Ce-ai vrea?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează