GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Ionuț Chirilă, făcut praf de un fost elev, în direct în emisiunea lui Ștucan: "Întârzia două ore la antrenamente"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 10:51

Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesioniste, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan.

Pe parcursul emisiunii, acesta a dezvăluit că a încercat o carieră de fotbalist în tinerețe, evoluând inclusiv la juniorii lui Dinamo, unde l-a avut antrenor pe Ionuț Chirilă.

VIDEO / Momentul în care Pongracz povestește obiceiurile neprofesioniste ale lui Chirilă: 

"Am jucat în Germania până la 19 ani, apoi am avut posibilitatea să vin la Dinamo, la tineret, prin Giovanni Becali, un prieten de familie. În '99 s-a întâmplat. Ionuț Chirilă era atunci printre antrenorii de la juniori. Nu am terminat în relații foarte bune. Poate nu am avut talentul necesar, dar modul în care a condus echipa de tineret nu se încadra în standardele mele.

La 9 aveam antrenamente, el venea la 11, întârzia două ore de antrenamente. Poate s-a schimbat între timp", a spus Pongracz, la emisiunea GSP Live

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  16 Octombrie 2018, 17:09

Ionut Chirila este unicul "material" gresit "scris" de inegalabilul ziarist Ioan Chirila. Asa-zisul antrenor este mult prea plin de propria persoana, are gresita impresie ca este singurul tehnician de pe planeta, "geniul" sau fiind cel care-l face de neinteles pentru toti ceilalti oameni de fotbal, motiv pentru care nu reuseste sa se "lipeasca" de nicio banca tehnica! Pacat ca memoria lui Nea Vania este umbrita de acest "purtator clandestin" al unui nume ilustru!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Octombrie 2018, 15:21

Chirilă are ceva probleme cu caracterul, e un tip dificil, dar meserie știe. Eu l-aș pune în locul lui Răduță, la centrul de copii și juniori al lui Dinamo.

jackryan
jackryan  •  16 Octombrie 2018, 13:52
Postat de hanmocar pe 16 Octombrie 2018, 12:38

Emisiunea lu' asta cu capu' cit televizoru' ... ?

tot in plopeni stai ???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează