GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Lecție pentru Dică? » Dorin Goian explică: "Să nu se înțeleagă greșit"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 14:28

Dorin Goian, 37 de ani, în prezent antrenor la Bucovina Rădăuți, în Liga a 3-a, recunoaște că nu ar fi pregătit în momentul de față pentru o experiență în antrenorat la FCSB.  

VIDEO cu momentul în care Goian explică de ce nu e pregătit pentru un mandat la FCSB

"În momentul de față nu sunt pregătit să antrenez o echipă ca Steaua. Nu aș răspunde afirmativ la o eventuală astfel de propunere.

Nu vreau să se înțeleagă greșit, nu sunt fricos, dar Steaua e acum într-un moment dificil, un moment în care jucătorii nu mai sunt cei care erau odată", a spus Dorin Goian, la emisiunea GSP LIVE.

Spre deosebire de Goian, Nicolae Dică, coleg cu "Goe" la FCSB în urmă cu 10 ani, a făcut direct pasul de la Liga a 3-a spre echipa lui Becali, preluându-i pe roș-albaștri imediat după ce promovase cu FC Argeș în liga secundă. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Goian nu are milă de jucătorii lui FCSB: "Ce presiune e acum?" » Dezvăluiri despre vizitele lui Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vnelu02
vnelu02  •  10 Decembrie 2018, 17:30

După modelul " hai să ne băgăm singuri în seamă", hop şi Goian autopropus antrenor la FCSB.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close