GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVORȚ

Ilie Năstase, prima reacție despre divorțul de Ioana Simion: „Abia m-am trezit, pe mine nu mă interesează persoana”

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt pe cale să încheie un capitol tumultuos +31   FOTO
Ilie Năstase și Ioana Simion sunt pe cale să încheie un capitol tumultuos

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 11:45 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 11:46

Ilie Năstase (75 de ani) a oferit prima reacție despre despărțirea iminentă de Ioana Simion, femeia care i-a fost alături în ultimii ani. Acuzat că și-a agresat fizic partenera, Nasty e în pragul celui de-al cincilea divorț.

Zilele trecute, Ioana Simion a postat un mesaj pe facebook în care lasă de înțeles că relația ei cu Ilie Năstase, 75 de ani, s-a terminat. Cei doi soți încercau să își salveze căsnicia, după ce fostul tenisman ar fi agresat-o fizic pe soția sa. 

Ilie Năstase, prima reacție despre divorțul de Ioana Simion

„Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am trezit, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun

Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă”, a declarat Ilie Năstase, conform celor de la Fanatik

Anunț definitiv! Ioana Simion s-a despărțit de Ilie Năstase: „Am crezut că se va schimba ceva în bine”
RELAȚIE
Anunț definitiv! Ioana Simion s-a despărțit de Ilie Năstase: „Am crezut că se va schimba ceva în bine”
+27 FOTO

Câte căsnicii destrămate a adunat Ilie Năstase și cine e Alexandra, femeia alături de care a stat cel mai mult 

Primul număr 1 mondial din istoria ATP adaugă încă un fragment tumultuos unei istorii personale deja extrem de bogate. Aflat în a cincea sa căsnicie, Ilie Năstase ar trece astfel printr-un al cincilea divorț. Dar cine au fost celelalte soții ale lui Ilie?

  1. Dominique Grazia. Năstase şi belgianca s-au căsătorit civil la Bruxelles pe 7 decembrie 1972, în anul în care românul cucerise titlul la US Open. După o săptămână, a urmat cununia religioasă la Bazoches-sur-le-Betz, un sătuc situat la sud de Paris. Primul copil al lui Ilie, Nathalie, s-a născut pe 12 martie 1975, la Paris. Divorţul s-a pronunţat în 1980. 
     
  2. Alexandra King. A doua căsătorie a avut loc la New York, în septembrie 1984, în a doua săptămână a turneului de la US Open. Năstase şi actriţa americană (foto) erau deja de 3 ani împreună. În 1987, l-au adoptat pe Nicholas, abia născut, copilul unei tinere de 13 ani din San Antonio care rămăsese însărcinată accidental. În 1990 au făcut acelaşi lucru cu micuţa Charlotte, adusă pe lume de o femeie din Miami care avea deja 6 copii. La mijlocul anilor '90 relația dintre soți s-a răcit, dar divorţul s-a produs abia în 2003. 
     
  3. Amalia Teodosescu. S-au cunoscut în 1996, la un concert, dar relaţia lor a început doi ani mai tîrziu. În 2003 li s-a născut primul copil, Alessia, iar pe 5 iunie 2004 s-au căsătorit, la Paris, în prezenţa a numeroase personalităţi din lumea tenisului. În 2007 a venit pe lume şi a doua fetiţă, Emma, fiind faimoasă imaginea de la sosirea la Gala Laureus 2006, cu Amalia însărcinată și Ilie sărutându-i burta proeminentă. Cuplul Amalia-Ilie s-a destrămat în primele luni ale lui 2010, divorţul venind după 5 ani şi jumătate de căsnicie. Cei doi au abordat stilul occidental al comunicatului remis unei publicaţii. Au trimis o scrisoare semnată de amândoi ziarului Cancan, anunțând că se despart. 
     
  4. Brigitte Sfăt. Cei doi au început să iasă împreună în vara lui 2010, iar în iunie 2013 s-au căsătorit civil la Timișoara, orașul natal al lui Brigitte, doar în prezența prietenilor apropiați, între care s-au aflat Nadia Comăneci și Ion Țiriac. După ceremonie, mirii, între care exista o diferență de vârstă de 30 de ani, au sărbătorit la un local select din oraș. „Le doresc în primul rând fericire! Pe câtă durată, ei decid acest lucru. Și respect unul față de celălalt", le ura atunci Țiriac. Mariajul a fost însă unul agitat, cu tot felul de scandaluri și certuri mult mediatizate, și s-a încheiat cu divorțul din septembrie 2018.

Citește și alte știri de actualitate:

Anunț definitiv! Ioana Simion s-a despărțit de Ilie Năstase: „Am crezut că se va schimba ceva în bine”

VIDEO „Dacă nu vreți la ATI, vaccinați-vă!” » Iohannis anunță noi măsuri: „Nevaccinații vor avea o sumedenie de restricții”

Discurs manifest al unui conducător din Liga 1: „Cei de la FRF și LPF dorm! Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții” » Mesaj pentru Biserică și conducătorii țării

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
853246084756615
Marcel Popa  •  21 Octombrie 2021, 16:40

Numai unul este Ilie Năstase,femeia aia nu știa cu cine se încurcă?Toate au un preț, acum degeaba te plângi.

sibman
sibman  •  21 Octombrie 2021, 16:10

Acum s-a trezit din betie si voi il deranjati. Pai se poate? O fi fost un bun sportiv dar ca si om este o nulitate.

sibman
sibman  •  21 Octombrie 2021, 16:10

Acum s-a trezit din betie si voi il deranjati. Pai se poate? O fi fost un bun sportiv dar ca si om este o nulitate.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează