GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANIVERSARE

LUPESCU LA 50 DE ANI // VIDEO EXCLUSIV La 50 de ani, Lupescu dezvăluie ce proiect uriaș a refuzat în SUA + Ce planuri de viitor are: "E un lucru pe care nu l-am făcut în fotbal"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 13:20

Ionuț Lupescu a împlinit 50 de ani, iar Gazeta Sporturilor publică o ediție specială: 13 pagini în onoarea marelui fotbalist.

Ionuț Lupescu a vorbit pentru Gazeta Sporturilor și a dezvăluit ce planuri are. "Kaiserul" spune că este în discuții pentru a deveni conducător de club, în străinătate, și a povestit de ce a refuzat un proiect mare în SUA.

 

"E un lucru pe care nu l-am făcut în fotbal, unde sunt de aproape 40 de ani. Acum stau să văd cum se dezvoltă fotbalul în Europa, să văd diferite meciuri și diferite campionate. Poate încerc să ajung la un club, să conduc un club din străinătate. Suntem în tatonări.

Nu contează țara, contează proiectul. Trebuie să fie un proiect unde putem face ceva care să aibă succes. Au fost câteva discuții. Poate voi alege peste o săptămână, o lună sau două. E greu de spus.

Da, am refuzat un proiect în SUA. Era foarte frumos. Dacă era oferta din Europa, acceptam. Dar deocamdată nu vreau să stau acolo. Se construiește un club nou, de la juniori până la prima echipă, Cred că oricine din fotbal vrea să participe la un proiect de asemenea anvergură. Dar deocamdată nu mă văd să trăiesc așa mult în America", a declarat Ionuț Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

  • GSP publică azi, 10 decembrie, un amplu interviu cu Ionuț Lupescu, dedicații din partea colegilor, statistici și fotografii din impresionanta carieră a acestuia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  10 Decembrie 2018, 08:07

In America sportul profesionist nu are nici un fel de juniori sau tineret ,bulshit marca gesepeu .

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  09 Decembrie 2018, 16:30

Probabil ca in Germania!Nu ar fi exclus sa aiba chiar origini germane-wolf=lup=lupescu!De altfel, Ionut Lupescu a fost dat de parinti la gradinita germana din Bucuresti-unde se intra foarte greu!De ex.profesorul Barsan, fost decan al Facultatii de drept din Bucuresti-pe timpul cand era asistentul profesorului Constantin Statescu-care era membru in CC-nu a reusit sa-si inscrie copilul la gradinita germana!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close