GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECI DE RETRAGERE

Meci de retragere pentru Dorin Goian, la Suceava, orașul natal al fostului stelist » Nume mari sunt invitate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 18:43

Fostul internațional român și mare jucător al FCSB-ului, Dorin Goian (37 de ani), își organizează meciul de retragere la 23 iunie. Acest eveniment coincide cu zilele orașului Suceava, iar "Goe" își invită cei mai buni prieteni, pe stadionul Areni, din Suceava, la un meci de gală.

Pe arena pe care încap în jur de 7000 de oameni se vor întâlni Foresta, primul club din cariera fostului fundaș și o selecționată națională din care vor face parte mai mulți jucători importanți.

Evenimentul organizat de Primăria Suceava în parteneriat cu Consiliul Județean și promotorul Adrian Troscenco va începe la ora 11:00. Printre numele importante care au fost invitate se numără următorii mari jucători:

Petre Marin, Sorin Ghionea, Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Adrian Mutu, Daniel Pancu, Marius Niculae, Tibor Selymes, Adrian Ilie sau Ionuț Lupescu. De asemenea, Marin Barbu va fi și el prezent ca antrenor al Forestei.

60 de meciuri 
a adunat Dorin Goian în naționala României, pentru care a înscris de 5 ori 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează