GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANUNȚ

Mesajul Valentinei Pelinel, după ce Cristi Borcea s-a vindecat de coronavirus: „Zile pline de dragoste”

Sursă foto: instagram.com/valentinapelinel/ +26   FOTO
Sursă foto: instagram.com/valentinapelinel/

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 11:26 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 12:10

E din nou liniște și bunăstare în casa lui Cristi Borcea. Afaceristul a trecut peste infectarea cu noul tip de coronavirus și a petrecut sărbătorile în sânul familiei. 

Valentina Pelinel, soția fostului conducător de la Dinamo, a postat mai multe imagini și mesaje pe rețelele de socializare, cu ocazia Crăciunului. Sărbătoare care l-a găsit pe Cristi Borcea înconjurat de copiii pe care îi are alături de Valentina Pelinel.

„Zile pline de dragoste, magie şi binecuvântare” şi „În cea mai frumoasă zi din an, noi toţi vă dorim Sărbători liniştite şi binecuvântate, cu sănătate şi pace în suflet, recunoştinţă pentru ce a fost şi încredere într-un an mai bun”, au fost mesajele postate de Valentina Pelinel pe rețelele de socializare. 

Cristi Borcea s-a vindecat de coronavirus

Omul de afaceri Cristi Borcea (50 de ani) și fiul său, Patrick (23), au contractat COVID-19 la jumătatea lunii decembrie, dar au trecut peste boală și sunt acum în afara oricărui pericol. 

„Da, ultimul rezultat al testului a fost negativ. Parcă altfel simt Crăciunul acum. Sper ca toată familia să fie împlinită de Sărbători și să fim feriți de probleme. Vor fi niște Sărbători în spațiu restrâns, noi, ai noștri”, a spus Cristi Borcea în urmă cu câteva zile, potrivit Libertatea.

FOTO Răsfoiește o galerie foto cu Valentina Pelinel

+22 FOTO

VIDEO Cum se impuneau jucătorii la Dinamo: „Borcea, șase luni în probă 5.000 pe lună, apoi dacă-l oprești, îi dai 20.000!”

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO A început vaccinarea anti-COVID în România » Asistenta Mihaela Anghel, primul român imunizat: „Le transmit oamenilor să deschidă ochii”

George Simion, liderul AUR, reacționează după declarațiile lui Gigi Becali: „Dacă vrea să cooperăm, discutăm!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează