GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DYNAMITE FIGHTING SHOW

Moroșanu se pregătește să zguduie Bănia! Va lupta cu un dur al Croației, campion în cușcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 20:16

Cătălin Moroșanu va bifa al treilea oraș din turneul său de retragere, pe 14 decembrie, atunci când îl va înfrunta pe luptătorul croat Ivu Cuk, la Sala Polivalentă din Craiova, în main-event-ul galei Dynamite Fighting Show 3.

În vârstă de 34 de ani, Moroșanu și-a anunțat retragerea la finalul anului 2019, iar până atunci va continua să lupte în fiecare regiune din țară pentru a-și lua adio de la fanii săi. După București și Piatra Neamț, caravana Dynamite Fighting Show se va opri în inima Olteniei, la Craiova.

În duelull cap de afiș, Moroșanu va da piept cu un croat campion la MMA. În vârstă de 38 de ani, Cuk are 1.80 m și 105 kilograme, are centura neagră în judo și este cotat în Top 10 luptători de MMA din Europa la categoria grea. Acesta deține și titlul AFSO în kickboxing.

„Încă de când am decis să încep acest turneu, Craiova a fost una dintre primele opțiuni. Am mai luptat de două ori aici și m-am simțit extraordinar, publicul este fantastic. Sala Polivalentă este ultramodernă, o bijuterie și cu siguranță va ieși un spectacol așteptat de toată lumea. Mi-am studiat adversarul, croatul este un sportiv asemănător cu mine, care merge pe premiza totul sau nimic!”, a declarat Moroșanu.

Pe lângă Moroșanu, în cadrul galei Dynamite Fighting Show vor mai lupta nume precum fostul campion mondial Superkombat, Andrei Stoica, autorul KO-ului anului 2014, Alex Filip, campionul mondial la box, Mihai Nistor, Bogdan Năstase, Amansio Paraschiv sau Marius Tiță. Craiova va fi reprezentată de Alin Ionuț Iancu, unul dintre cei mai promițători sportivi din România în momentul de față. Fight cardul complet al evenimentului este disponibil pe www.dynamitefighting.com

Dynamite este un show complex, nu avem doar meciuri pe reguli K-1, ci de această dată propunem un meci de box cu Mihai Nistor, cel mai valoros boxer al României în acest moment, dar și o confruntare pe reguli de Brazilian Jiu Jitsu între doi campioni naționali”, a mai precizat Moroșanu.

Evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Județean Dolj va avea loc vineri, 14 decembrie, de la ora 19:30, iar biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, dar și la casele Sălii Polivalente.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează