GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Most wanted! Dragoș Săvulescu, dat în urmărire internațională! Viața de lux a fostului acționar de la Dinamo: stil excentric, superbolizi și relații cu vedete din showbiz

Dragoș Săvulescu // FOTO: GSP +7   FOTO
Dragoș Săvulescu // FOTO: GSP

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2019 11:29

Condamnat alături de Cristi Borcea și Radu Mazăre în Dosarul Retrocedărilor, Dragoș Săvulescu, 45 de ani, e în continuare de negăsit. Fostul acționar al lui Dinamo, care a primit o pedeapsă de 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare, a fost dat astăzi în urmărire internațională.

Pe numele afaceristului a fost emis un mandat european de arestare în vederea executării pedepsei primite, iar fotografia și datele lui au ajuns în secțiunea „Most Wanted”, anunță Libertatea

Conform unor surse din Inspectoratul General de Poliție, Dragoș Săvulescu s-ar putea afla în Monte Carlo, însă organele abilitate nu au ajuns deocamdată pe urmele acestuia. 

Viața de lux a lui Dragoș Săvulescu

Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” și-a conturat de-a lungul timpului o personalitate excentrică.

Etalând un stil vestimentar de lux, un look întotdeauna atent ales și posesor al unor superbolizi, Săvulescu a devenit cunoscut în special prin activitatea de la Dinamo. S-a remarcat însă și prin aparițiile dn diverse filme și relațiile pe care le-a avut cu Rodica Ghionea și Mădălina Ghenea, două vedete din showbiz-ul românesc.

dragos savulescu dinamo +8 FOTO

Vezi și: Cristi Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare » Ce urmează pentru el în următoarele 21 de zile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
nusu_d
nusu_d  •  11 Februarie 2019, 13:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect2014
respect2014  •  10 Februarie 2019, 20:56

Ce coloana flexibila aveti. Vitejilor. Dreptilor! Corectilor! Cand e ”tanar om de afaceri de succes” cand e ”pungas”. Pupati papucii cand sunt sus si-i terfeliti cand sunt jos. Slugi! GSP... ”Ne pasa de sport”

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  10 Februarie 2019, 19:56
Postat de bodrin pe 10 Februarie 2019, 18:33

De ce, gesepe, numești "afaceriști" niște pungași pe lângă care hoții de buzunare sunt niște mari domni, artiști cu obrazul subțire?

Pentru ca asa au devenit milionari 90% dintre "afaceristii" romani. Ala care a muncit pentru bani nu are timp de cluburi pana la 4-5 dimineata si vacante in tari exotice jumatate de an.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează