GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

O jucătoare spaniolă a dispărut după ce a fost martora atacului armat din centrul Amsterdamului

Foto: Marca
Foto: Marca

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 12:11

Sandra Caro, 24 de ani, de la Alhama FC, i-a văzut pe indivizii mascați care au făcut 3 victime și a postat pe Instagram: ”Nu știu unde să mă ascund. Nu mă va ajuta nimeni. E ca o cursă de șoareci”.

Nimeni nu știe unde este Sandra Caro. Jucătoarea în vîrstă de 24 de ani, de la Alhama FC (divizia secundă spaniolă), era într-un week-end la Amsterdam și tocmai vineri, în prima zi în Olanda, a surprins pe viu un atac armat în centrul celui mai important oraș batav. Indivizi cu cagule pe cap au deschis focul într-un loc de joacă, ucigând un adolescent și rănind grav alte două persoane. "Pare o răzbunare între bande, nu un atac terorist", a comunicat poliția.

Speriată, Sandra a transmis live pe Instagram: "Tocmai am văzut un atac armat. Nu știu unde să mă ascund. Mi se termină bateria la telefon. Nu mă va ajuta nimeni aici, nu pot să scap. E ca o cursă de șoareci".

Tamara García, antrenoarea ei, afirmă că tânăra a fost dusă la spital, pentru un atac de panică, însă a fugit. Și, de atunci, a dispărut. "Trăim momente de incertitudine. Nu știm dacă indivizii mascați au căutat-o", spune García. "Părinții Sandrei au plecat la Amsterdam pentru a încerca să o găsească".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează