GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE

REFERENDUM // Ianis Zicu cheamă lumea la vot pentru referendum: "Merg să pun ștampila, haideți și voi"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 23:22

În acest weekend se desfășoară " Referendumul pentru Familie", în vederea modificării Constituției pentru redefinirea familiei.

După Gigi Becali, Ciprian Marica sau Mihai Neșu, a venit rândul lui Ianis Zicu să-și exprime opinia cu privire la referendum. Acesta a publicat o postare pe Facebook în care îi îndeamnă pe cetățeni să meargă la vot duminică, în a doua zi în care are loc scrutinul. 

Conform unui exit poll publicat de Hot News, prezența la vot a fost una extrem de mică până la ora 19:00. Mai exact, 5,15 %, potrivit informațiilor oferite de Biroul Electoral Central.

Citește și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
paiazze
paiazze  •  07 Octombrie 2018, 09:19
Postat de Tudor Chirea pe 07 Octombrie 2018, 08:21

Gandire de bun crestin, aviz "rapidistilor" cu idei preconcepute ( referendum ptr Dragnea) luati exemplu de la un fost rapidist! Restul clevetitorilor nu comteaza!

Da, fix gandire de "bun crestin": uram tot ce nu e ca noi si nu suntem in stare sa gandim cu propriul cap. Crestinilor, homosexualii nu se puteau casatori nici pana acum, CONFORM LEGII!!! Referendumul e INUTIL!! Ce copii protejati voi? A infiat vreunul un copil din orfelinate? A facut vreunul in viata lui vreo donatie fara sa-i spuna popa? Evul Mediu scrie pe voi. Si o zice unul care crede ca un copil trebuie sa aiba un tata si o mama, nu doi tati sau doua mame...

699077510215282
Tudor Chirea  •  07 Octombrie 2018, 08:21

Gandire de bun crestin, aviz "rapidistilor" cu idei preconcepute ( referendum ptr Dragnea) luati exemplu de la un fost rapidist! Restul clevetitorilor nu comteaza!

699077510215282
Tudor Chirea  •  07 Octombrie 2018, 08:19

Gandire de bun crestin, aviz "rapidistilor" cu idei preconcepute ( referendum ptr Dragnea", luati exemplu de la un fost rapidist!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează