GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE

REFERENDUM // Reacție în lanț după postarea lui Ciprian Marica despre referendum: "Oameni buni, îmi pare rău că faceți asta"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 18:07

Referendumul de azi pentru definirea căsătoriei a atras și atenția oamenilor de fotbal. 

După Gigi Becali (Detalii AICI) și Mihai Neșu (Detalii AICI), a venit rândul lui Ciprian Marica să-și exprime părerea cu privire la referendum

"Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA", a fost mesajul fostului atacant al FCSB-ului și al echipei naționale.

Postarea de pe Facebook a stârnit peste 200 de comentarii, Marica fiind criticat dur de majoritatea celor care și-au exprimat opinia. 

Citește și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
135633977210983
Gigi Papadie  •  07 Octombrie 2018, 23:35

S- AU DILIT SI ROMANII LA CAP. DACA NU AU MERS LA VOT, VOR VEDEA EI CUM VOR AJUNGE CONSIDERATI DE GAY ANORMALI.... CUM LE VOR FI RUSINE SA IASA CU COPII PE STADA ..... NU VRETI SA FIE COPII VOSTRI GAY DAR ATI FOST DE ACORD SA FIE ALU' ALTII ,PRIN NEPREZENTAREA LA VOT CITI DINTRE VOI ACCEPTATI CA COPII VOSTRI SA FIE GAY?

bazileon
bazileon  •  07 Octombrie 2018, 20:34

Marica s-a *** complet de vreo zece ani. A fost crescut ca si crestin ortodox si acu' cateva luni regreta vremuripe lui Ceausescu (ce-i drept, si acela crescut ca si crestin ortodox). Crestinii ortodoxi au nascocit familia traditionala si heterosexualitatea. Bine ca sta in poala lui Becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  07 Octombrie 2018, 20:06
Postat de bimbaq pe 07 Octombrie 2018, 08:15

Replica MEDICULUI Nicolae Bacalbașa: „Anticorpii costă! Banii sunt investiți în sănătatea profundă a nației, pentru că Familia înseamnă sănătatea profundă a nației. Degeaba faci spitale dacă distrugi o țară!”

MEDICUL Bacalbasa e un prostovan pupinqurist.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează