GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRANSFER

România ar mai fi putut avea un jucător la Real Madrid! "Am stat cu contractul pe masă 3 zile"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 14:16

Gică Popescu a explicat cum a fost la un pas de a juca la Real Madrid, dar a refuzat să semneze un contract pe care l-a avut acasă timp de 3 zile. 

"Am avut două zile contractul lui Real Madrid în 90 pe masă, pe noptieră și nu l-am semnat. M-am dus la Gică și i-am spus dacă el a cerut bilete de avion.

Nu știam nimic și mi-a zis să las biletele de avion și să cer bani. De multe ori m-am gândit ce era dacă mă duceam la Real Madrid atunci...", a spus Gheorghe Popescu la TV DolceSport.

...despre Real Madrid: "Nu știam ce înseamnă Real Madrid atunci. Nu aveam informații multe în 90 și să cântăresc ce înseamnă. Auzisem de trei ori de Real Madrid aici".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  22 Noiembrie 2016, 22:57

Inseamna ca erai ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Noiembrie 2016, 21:28

cum poti sa spui (azi!) ca la 18 ani auzise-i de Real de 3 ori?!

George
George  •  22 Noiembrie 2016, 21:06

Mai gicutzu, mai baiatule..........pai de aia esti tu baciu' ( ciobanul ). De aceea si radea aia in olandia de tine, cand erai tu la antrenamente si spunea la telefon prietenelor ca esti plictisitor.............fata nu se referea ca esti plictisitor ( doar ) in pat, ci........tot timpul. Erai preocupat sa pari domn, sa pari educat, cult..........frumos ca un Apollo si puternic ca un Hercule....................baciule.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close