GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CSA

Scandal la CSA după decizia lui Talpan » Șefii Clubului Sportiv al Armatei riscă închisoarea pentru fals!

Cristian Petrea, în centru, comandantul CSA Steaua
Cristian Petrea, în centru, comandantul CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 17:33

Pe lângă procesul cu Gigi Becali, în care CSA îi cere despăgubiri patronului FCSB, Clubul Sportiv al Armatei are și un proces intern.

Jurisul MApN Florin Talpan și-a dat superiorii în judecată, iar Curtea de Apel i-a aprobat azi cererea pentru ca trei oficiali din CSA și secretarul general din MApN să fie cercetați de Parchetul Militar, potrivit ziare.com.

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, Nicolae Ungureanu, șeful structurii securitate CSA Steaua, Mihai Cojocaru, șeful departamentului de documente clasificate, și Dumitru Munteanu, secretarul general al MApN, sunt acuzați de fals în inscrisuri oficiale. Cei patru acuzați riscă închisoare de la 1 la 5 ani.

Reclamația lui Florin Talpan vine după ce, în urmă cu un an, superiorii i-au interzis să dea declarații în media și l-au sancționat. Talpan a mers în instanță și a demonstrat că procesul verbal al ședinței de la CSA Steaua a fost modificat și îi acuză pe superiori de fals. El a precizat în documentele depuse la dosar că în ședința respectivă nu i s-a interzis să discute cu presa, iar superiorii săi au distrus procesul verbal original și au facut altul, despre care asigură că este fals.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (108)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Martie 2018, 18:01

Armată cu cai de lemn. De la Babiuc cetire...

gicab
gicab  •  07 Martie 2018, 20:24

RESPECT TALPAN!!!

mosvasile
mosvasile  •  07 Martie 2018, 19:39

Nu-i lasa Talpane!Reteaza tentaculele caracatitei gigiste,care sufoca fotbalul romanesc si care iata ca i-a racolat si pe sefii CSA Steaua!

Vezi toate comentariile (108)
Comentează