GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GOOGLE SEARCH

Simona Halep, în topul căutărilor pe Google în 2019 » Care au fost cele mai frecvente întrebări + Care e platforma #1

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 18:30

În 2019, în topul căutărilor făcute de români pe Google se află jucătoarea de tenis Simona Halep, politicianul Liviu Dragnea și serialul Game of Thrones.

Conform unui studiu realizat de o agenție de profil, citat de Agerpres, alte căutări frecvente au vizat modul de calcul al şomajului sau cazul de la Caracal.

"Analiza se referă la cuvintele pe care le-au căutat românii pe Google.ro în perioada ianuarie 2019 - noiembrie 2019. TargetWeb a identificat astfel unele pattern-uri interesante despre comportamentul pe care îl au românii în mediul online, care sunt cele mai folosite reţele sociale, ce au întrebat, care sunt cele mai căutate evenimente, filme, vedete sau festivaluri", precizează autorii.

Din punct de vedere al cuvintelor, volumul mediu lunar al celor mai căutate cuvinte pe Google este Facebook (16.600.000), Youtube (9.140.000), Meteo (7.480.000), Google (4.090.000) şi Emag (3.350.000).

Cele mai frecvente întrebări pe Internet în 2019 au fost: Ce zi e azi?, Cum să faci bani? sau Cine este Alexandru Cumpănaşu? Alte întrebări au fost formulate pentru a afla când începe şcoala, când se schimbă ora, când e Black Friday sau cine a inventat becul.

"YouTube rămâne şi în acest an platforma numărul 1 în materie de streaming şi video sharing din lume, astfel că este utilizată zilnic de milioane de oameni de pretutindeni pentru a accesa videoclipuri din diverse domenii sau pur şi simplu pentru a asculta muzică", arată sursa citată.

Cuvintele cu cea mai mare creştere pe Youtube au fost Brawl Stars, "Puterea dragostei", "Povestea noastră" şi TikTok.

Pe de altă parte, subiectele cu cel mai mare interes de căutare au fost cazul Caracal, alegerile europarlamentare, catedrala Notre-Dame şi alegerile prezidenţiale.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează