GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMICAL

Superamical în Ghencea? Victor Pițurcă face un anunț important: „Chiar mă gândeam să aducem Barcelona”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 18:28

Victor Pițurcă (62 de ani), fostul mare atacant al Stelei și fost selecționer al primei reprezentative, a lansat astăzi posibilitatea disputării unui amical de gală între echipele de legendă ale Stelei și Barcelonei, într-o reeditare a finalei CCE din 1986. 

„Văd că în Ghencea s-au demarat bine lucrările, sunt şanse să fie stadionul făcut la timp! Când vom avea un stadion nou acolo, eu sper să jucăm un meci special. Sper ca băieţii să fie bine, sănătoşi.

Chiar mă gândeam să mai aducem Barcelona să mai jucăm un meci, să-şi aducă oamenii aminte de noi şi de performanţa extraordinară pe care am obţinut-o”, a declarat Victor Pițurcă azi, în cadrul unei conferințe de presă. 

Steaua - Barcelona a fost marea finală a Cupei Campionilor din 1986, când roș-albaștrii au realizat miracolul și s-au impus la loviturile de departajare. Pițurcă a fost titular în acel meci. 

Noul stadion al Stelei, parte din proiectul pentru EURO 2020, ar urma să fie gata în vara anului viitor. 

Citește și: Gabriel Leș, Ministrul Apărării, explică ce se va întâmpla cu secția de fotbal a CSA Steaua și ce șanse are FCSB să joace pe noua Ghencea

Vezi și:  Victor Pițurcă, ironii la adresa fotbaliștilor din Liga 1: „Ar juca mai bine ca mulți atacanți din campionatul nostru” » Ce spune despre revenirea în fotbal

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
kordell
kordell  •  22 Martie 2019, 14:05

Numai in RSR se organizeaza cumetrii fotbalistice de genul asta .

caminero
caminero  •  22 Martie 2019, 09:57

Și cu Urruti ce faci, îl învii din morți?

forumeer
forumeer  •  22 Martie 2019, 00:18

Piturca nu face nicio confuzie, cum gresit scriu manelistii fecesebisti de mai jos. Piturca a jucat la CSA Steaua Bucuresti, echipa care a luat CCE cu acest nume, singura Steaua la care a jucat Piturca. Ce treaba are el cu clona fcfcsb?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează