GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

ULTIMĂ ORĂ Dumitru Dragomir, trimis în judecată de DNA » Pentru ce este acuzat

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 17:20

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost trimis azi în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită și complicitate la spălare de bani.

Alături de Dragomir, alte șase persoane, dar și societatea RCS&RDS au fost trimise în judecată de DNA, anunță Agerpress.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Dumitru Dragomir, la data faptelor președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru luare de mită și complicitate la spălare de bani, și a lui Ioan Bendei, la data faptelor administrator al SC RCS & RDS SA, pentru dare de mită și complicitate la spălare de bani", se arată în comunicatul emis de Direcția Națională Anticorupție. 

Conform DNA, Dragomir ar fi pretins 3,5 milioane de euro de la Ioan Bendei, la acea vreme administratorul RCS&RDS SA, "în scopul atât de a îndeplini, cât și de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum și de a îndeplini acte contrare acestora", precizează DNA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
10206840810356779
Mihai Enache  •  22 August 2017, 21:56

se strange latul mititica...spunea odata cineva!!!!!!

853246084756615
Marcel Popa  •  22 August 2017, 20:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  22 August 2017, 20:03

De mult trebuia trimis in judecata!! Süa imbogatit din fotbal,din fotbalul aranjat !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close