GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

UPDATE Victor Becali e aproape de liberare! Cererea depusă azi a fost aprobată de judecători

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 13:33

Condamnat în marie 2014 la 4 ani şi 8 luni de închisoare în " Dosarul Transferurilor", Victor Becali a depus azi o nouă cerere de liberare, care i-a fost aprobată.

update 16:15

Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de liberare a lui Victor Becali. Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată de procurorii DNA, potrivit Mediafax.

Ştirea iniţială:

Fostul agent, 55 de ani speră ca de data aceasta să poată fi eliberat după 3 și 8 de închisoare. În vară, Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a decis eliberarea condiţionată a lui Victor Becali, dar hotărârea a fost atacată de procurorii DNA. În august, magistraţii Tribunalului Ilfov au respins cererea de liberare condiţionată şi au stabilit noul termen în noiembrie.

Becali ar putea avea alte probleme. Ioan și Victor Becali, alături de Borcea, au fost audiați la finalul anului trecut după ce ar fi dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru a fi achitați în prima instanță din ” Dosarul Transferurilor”. Acesta e un alt dosar, care încă e în instanță, iar dacă va fi găsit vinovat i s-ar putea prelungi condamnarea.

Sentinţele din Dosarul Transferurilor:

George Copos (61 de ani) - 3 ani şi 8 luni cu executare - Eliberat
Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani şi 6 luni cu executare - Eliberat 
Cristi Borcea (44 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare 
Ioan Becali (61 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat
Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat
Gică Popescu (47 de ani) - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare - Eliberat
Gigi Neţoiu (55 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Noiembrie 2017, 20:18

Nu ma bucura suferinta unui om care a gresit si intra la puscarie.Mai ales daca a furat si paguba a fost recuperata.

onduku
onduku  •  21 Noiembrie 2017, 19:20

A facut destul, n-a dat la nimeni in cap. Pentru evaziune e destul, doar ca toti trebuie sa dea banii inapoi altfel sa aiba toate bunurile FAMILIEI sub sechestru si ulterior vandute. Eu pe astia care au facut evaziune mai mica, nu ma refer la zeci sau sute de milioane de euro, i-as pune sa dea de 10 ori mai mult daca vor sa scape de puscarie.

catalynn
catalynn  •  21 Noiembrie 2017, 17:23
Postat de lapusneanul pe 21 Noiembrie 2017, 16:52

cand au fost eliberati gigel si mimi, tot asa de revoltat ai fost ? ..hahahaha...

Nu stiu el (Traian nu cred ca e becalist, dar poate ma insel), insa io sigur da! Astia trebuie aruncati in temnita si "pierduta" cheia!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează