GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

VIDEO Dialog inedit » Microbista de 80 de ani care știe fotbal mai bine ca toată Liga 1: "Aș merge la Iași cu FCSB, dar nu pot, sunt pe medicamente"

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2018 22:08

Reporterul GSP Justin Gafiuc a întâlnit pe stradă o femeie în vârstă de 80 de ani care era la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, dar și cel internațional.

Femeia a vorbit despre Nicolae Stanciu, Alexandru Maxim, dar și despre problemele cu care se confruntă în prezent FCSB.

"Merg azi dimineață să-mi ridic mașina dintr-un service din Băneasa și, când să plec, mă vede mamaie, din poarta casei, cu un trening al echipei naționale: «Ce mai îmbrăcați, domne, ăsta? Nu vedeți ce murături sunt?!».

Intru în vorbă și mă blochez: tanti Alexandra Ispas are 80 de ani, e microbistă de microbistă, a mers pe stadioane la viața ei, a participat în stradă la marea bucurie a Rapidului de la primul titlu din '67.

«Îl visez, mamaie, pe Hagi! Să rămâie aici, să ne dea o mână de ajutor să fim cum am mai fost», zice, la un moment dat, cu o lacrimă in colțul ochiului. Și ar merge luni la Poli Iași - FCSB, dar «nu pot, că sunt pe medicamente!». Urmăriți-o! E tare de tot mamaie!", scrie jurnalistul GSP pe contul său de Facebook.

 
Un interviu inedit cu un fan inedit

Un interviu inedit cu un fan inedit! Reporterul GSP a fost abordat de un suporter care știa fotbal mai bine ca toată Liga 1!

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 4 Mai 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
10153303257457251
Daniel Dîscă  •  05 Mai 2018, 09:11
Postat de vasy86le pe 05 Mai 2018, 08:01

Din limbajul tau , se vede cat de prost crescut ai fost, poate nu ai avut binecuvantarea sa fii crescut de bunici, sau sa fi trait alaturi de bunici in cei 7 ani de acasa, stai linistit, timpul trece peste toti, intr-o zi, poate un alt destept ca tine o sa spuna si despre tine " numai prostii zice mosul asta senil"

Ii respectam pe batrani, dar cred ca avem dreptul sa ii criticam cand vorbesc prostii. Doamna din imagini e xenofoba si semianalfabeta. Asta e o realitate, nu trebuie sa ne suparam. Asta nu inseamna ca nu o respectam. Din ce am citit am inteles ca a tinut cu Rapid. Acum e cu FCSB, care merita sa aiba palmaresul, emblema si numele. Halal principii.

10153303257457251
Daniel Dîscă  •  05 Mai 2018, 09:10
Postat de hitman222 pe 05 Mai 2018, 06:49

Penibil, inca o dovada ca senectutea nu aduce intelepciune la toti.

Ii respectam pe batrani, dar cred ca avem dreptul sa ii criticam cand vorbesc prostii. Doamna din imagini e xenofoba si ***. Asta e o realitate, nu trebuie sa ne suparam. Asta nu inseamna ca nu o respectam. Din ce am citit am inteles ca a tinut cu Rapid. Acum e cu FCSB, care merita sa aiba palmaresul, emblema si numele. Halal principii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  05 Mai 2018, 08:32

Băbuța știe mai mult fotbal decât Gafiuc (cu G de la gafă) !!! Oricum , nu-l avantajează interviul că vede lumea ...diferența ! El sta bine la lungimea nasului! Poate câștiga lejer campionatul ! PINOCCHIO BURATINO

Vezi toate comentariile (15)
Comentează