GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FACEBOOK

VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu, război pentru contul fals de Facebook: „Mi-au spus cei de la Peluza Sud cine e! Facebook are doar roboți în România”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 20:30

Ilie Dumitrescu a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, VIDEO în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, și a vorbit despre problema cu care se confruntă pe facebook. 
 

Context: Un cont fals de pe Facebook cu numele lui Ilie Dumitrescu denigrează imaginea fostului fotbalist al Stelei prin diferite mesaje și fotografii satirice. 

„Am avut mari probleme fiindcă am luat apărarea celor de la FCSB în conflictul cu CSA! Supărat pe mine, un individ și-a făcut cont pe Facebook în numele meu. Și postează tot felul de trăsnăi. Asta se numește furt de identitate! Dar în România văd că nu se pedepsește. E un băiat pe care-l cunosc, nu poate fi un exemplu pentru familia lui. Mi-au zis cei de la Peluza Sud cine e, dar pentru mine nu există!

M-am dus la poliție și cei de acolo mi-au dat răspuns oficial să mă duc la Facebook! Iar Facebook n-are niciun reprezentant în România. Sunt doar roboți... Acum aștept să-mi verifice contul, dar degeaba. Băiatul ăla își vede de treabă în timpul ăsta. Îmi ia pozele. În fine, îi doresc sănătate!”, a declarat Ilie Dumitrescu. 

Ce scrie pe contul de Facebook 


În aprilie, pe contul fals a apărut un mesaj legat de o glumă mai veche de pe site-ul de umor trolosport.ro în care Ilie Dumitrescu era prezentat drept tatăl lui Mihăiță din Berceni, un cântăreț de manele. 
 

VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu, război pentru contul fals de Facebook: „Mi-au spus cei de la Peluza Sud cine e! Facebook are doar roboți în România”

Mai mult, sunt postate mai multe mesaje jignitoare la adresa lui Florin Prunea, dar și diferite mesaje ironice.

VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu, război pentru contul fals de Facebook: „Mi-au spus cei de la Peluza Sud cine e! Facebook are doar roboți în România”

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU ILIE DUMITRESCU

Vezi și:

Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia: „Era o creolă superbă! Cum să neg așa ceva? Eram important, eram pe prima pagină a unui tabloid” 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
761094350703709
Dinu Gabriel  •  14 Noiembrie 2019, 15:25

Pentru mine a fost, este și rămâne o singură echipă STEAUA, respectiv cea care este băgată acum în denumirea falsă FCSB. Nu înțeleg ce vor acești susținători și promotori , în frunte cu acest arivist TALPAN, care cu oarece talente juridice, scoate această clonă pe eșichierul fotbalului românesc. Unde crede jupânul că va ajunge această clonă, susținută cu banii bugetarilor? Păi va deveni o ”ciucă a bătăii” pentru că nu vor fi fonduri pentru a aduce jucători de valoare, nu vor fi bani pentru nevoile clubului, pentru deplasări, pentru cantonamente în străinătate...etc!Cică vor încerca să o privatizeze! Păi nu asta au făcut când s-a interzis echipele departamentale...și au început cu Păunești...și au ajuns la Becali? De ce nu vă place de Becali? Că va modernizat stadionul, că va adus tabelă electronică, că va îmbunătățit nocturna și celelalte elemente din clubul de fotbal și nu numai??? Are destule păcate Gigi, dar nu poți să-l acuzi că a adus echipa la faliment ca să se îmbogățească el...Până la urmă a mers poate cel mai bine...aducând mereu puncte prețioase în calculele europene . Știu ...deranjează pe mulți, chiar politicieni...De ce nu vă uitați la DINAMO, sau la alte echipe care au pierdut finanțarea și au ajuns în coada clasamentului sau chiar în eșaloanele inferioare (vezi Rapid. Oțelul Galați, Pandurii...s.a.m.d.)! Totul pleacă de la ura față de Becali...nimic altceva. Poate ar trebui ca români să-și mai șteargă această ranchiună. această ură declanșată în viața noastră!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  14 Noiembrie 2019, 08:28

hahaha ... cum a fost parizerul ? :d asa e catalynn .. cum sa furi numele .. si sa`l duci in liga 4-a ? echipa infiintata in 2017 cu palmares 2 ani in liga a 4-a :))) Bhaaa ***... voi decat o sa falimentati brandul asta ... si faza e ca voi sunteti decat niste *** .. pupati moastele lui Talpan ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  13 Noiembrie 2019, 23:38

Nu-i e ma rusine astuia sa spuna ca "Asta se numește furt de identitate! Dar în România văd că nu se pedepsește." ?!?!?!?! Dar cum se numeste conflictul pt care a "luat apărarea celor de la FCSB"?!?!?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează