GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

VIDEO+FOTO Borcea și Pelinel, nuntă "în deplasare" » Imagini spectaculoase din Ungaria: dansul mirilor, pe acordurile lui Frank Sinatra

Foto: Libertatea +6   FOTO
Foto: Libertatea

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 22:26

Cristi Borcea s-a cununat religios, duminică, la Budapesta, cu Valentina Pelinel, într-un grup restrâns, iar Marius Vizer a asigurat biserica, restaurantul şi paza strictă. 

Cristi Borcea a făcut cununia religioasă la Budapesta cu Valentina, ex-Pelinel, ex-manechin internaţional, care a semnat, astfel, pe termen nelimitat cu fostul acționar dinamovist. Cei doi şi-au pus pirostriile la Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul din capitala maghiară, iar naşi au fost Marius şi Ioana Vizer, cei ce au asigurat toată nunta de la Budapesta, inclusiv o echipă întreagă de bodyguarzi feroce.

La a treia căsătorie, la trei luni de la eliberare, Borcea i-a avut alături, printre cei 40 de invitaţi, doar pe trei oameni de fotbal, Gigi Neţoiu, Ioan Becali şi Victor Piţurcă, alături de alţi câţiva parteneri de business. Plus fiul cel mare, Patrick, cel ce ar putea să-i calce pe urme la Dinamo, dar şi pe mezinul Milan, ultimul dăruit de noua sa mireasă. Borcea şi Valentina mai aşteaptă gemeni, în 2019, iar omul de afaceri va ajunge astfel la cifra de 9 copii, în total! Părinţii lui i-au urat să fie ultima căsătorie, iar preotul David le-a transmis bărbatului de 47 de ani şi miresei cu zece ani mai tânără: "Să fiţi sănătoşi, să mai faceţi mulţi copii!".

Party-ul s-a desfăşurat azi-noapte la restaurantul Gundel, în salonul de bal "Regina Elisabeta", iar Borcea i-a cerut DJ-ului să-i cânte mai multe melodii romantice, în special cele ale lui Frank Sinatra. "Sunt un romantic incurabil, de aceea ascult şi acum Radio Romantic", a mărturisit fostul om de fotbal. 

 

15.000 €au costat închirierea sălii la "Gundel" şi aranjamentele florale

5.000 €au costat vestimentaţiile mirilor

200 €a fost preţul estimativ al meniului, din care n-au lipsit caviarul, carnea de vită şi de peşte, precum şi alte delicatese maghiare

429228276733271930504425747451490918727680nCristi Borcea și Valentina Pelinel au deschis petrecerea cu dansul mirilor. Melodia aleasă a fost " My way" a lui Frank Sinatra. foto: libertatea.ro

1
Prima imagine cu mirii după cununia religioasă. foto: libertatea

clipboard01
Nețoiu și Pițurcă, la 4 ace, în fața bisericii din Budapesta. foto: captură video libertatea

 

O strofă din "My Way" a lui Frank Sinatra : 

"Regrete, am câteva,
Totuşi, sunt prea puţine pentru a le spune
Am făcut ce trebuia să fac,
Şi le-am văzut trecând, fără excepţii.
Am planificat fiecare cursă,
Fiecare pas atent de-a lungul drumului,
Şi mai mult, mult mai mult de-atât,
Am făcut-o în felul meu"

În urmă cu 3 săptămâni, fostul acționar dinamovist și Valentina Pelinel s-au cununat civil în București. 

Borcea a stat în închisoare mai bine de patru ani și a fost eliberat în luna iulie a acestui an, după ce în martie 2014 a fost condamnat la 6 ani și 4 luni în "Dosarul Transferurilor".

Vezi și: GALERIE FOTO La masa Reginei » Cristi Borcea și Valentina Pelinel se căsătoresc azi la un restaurant de lux din Budapesta! Angelina Jolie, Brad Pitt și Sir Alex Ferguson au cinat acolo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
romulus65
romulus65  •  01 Octombrie 2018, 12:07

Ce cauta un articol bun pentru presa tabloida intr-un ziar care se pretinde serios? Daca Borcea ar mai fi implicat in fotbal poate ca as mai intelege.

129277354668558
Gicu Gelu  •  01 Octombrie 2018, 08:32

daca o face ca sa puna mana pe banii lui, bravo ei !! daca in schimb este pe bune, atunci isi merita soarta ! inseamna ca si ea a dat bac-ul la fierbinti !!

mariusnesu78
mariusnesu78  •  01 Octombrie 2018, 08:06

Senzational !!!! In exclusivitate pe gsp.ro...asta da ziar de sport ..multumim pt articol..interesant..

Vezi toate comentariile (40)
Comentează