GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

VIDEO Scandal în centrul Bucureștiului » Fiica unei legende din fotbal acuză: "Jandarmii mi-au lovit fratele și sora"

Foto: Facebook/@mihaela.nunweiller
Foto: Facebook/@mihaela.nunweiller

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 21:44

Mihaela Nunweiller, fiica primului "câine roșu", Lică Nunweiller, a dezvăluit pe pagina personală de Facebook faptul că fratele și sora sa ar fi fost victimele unui abuz din partea Jandarmeriei, în cadrul unui incident care a avut loc în centrul Capitalei miercuri seara.

Miercuri seara, Eduard și Nicoleta Nunweiller se plimbau cu bicicletele în zona Pieței Victoriei, când ar fi intrat în altercație cu doi jandarmi care ar fi refuzat să elibereze pista de biciclete pentru ca cei doi frați să treacă.

Conform relatărilor Mihaelei Nunweiller, unul dintre jandarmi ar fi amenințat că-i poate "pune pistolul în față, dacă vrea" lui Eduard Nunweiller, iar altercația s-a lăsat cu răni ale celor doi frați, care au ajuns la spital. 


Foto: Mihaela Nunweiller

Eduard Nunweiller s-a ales cu o entorsă, iar sora lui, Nicoleta, a suferit o fractură la mână, după cum se poate observa și în imaginile publicate de sora celor doi. 

 

Stiti vorba aia care spune, adaptata, ca si "batuti si cu banii luati"? Am aflat ca fratii mei au fost " sanctionati" cu...

Posted by Mihaela Nunweiller on Thursday, 7 September 2017

Jandarmeria nu a dat deocamdată publicității vreo poziție oficială referitoare la incidentul din Piața Victoriei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
aliali87
aliali87  •  08 Septembrie 2017, 16:18

Bai jandarmii astia ..... pfa io nu stiu ... cat de foame sa-ti fie ca sa lucrezi ca jandarm . Ei nu vad ca toata lumea rade de ei ? Sunt atat de frustrati oamenii astia , jandarmu e genul de om care merge pe strada cu nevasta de mana tinand-o strans sa nu-i scape . *** de oameni .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red_dog72
red_dog72  •  08 Septembrie 2017, 07:10
Postat de bakunin pe 08 Septembrie 2017, 00:18

Este cea de postac platit rinist

Atatia bani sa castigi tu si cu neamul tau de sclaveti la cioban cit mi-a dat mie Negoita!

chromophobia
chromophobia  •  08 Septembrie 2017, 05:36

Ar trebui sa plateasca si Jandarmeria pt atatea fapte violente comise.De f.multe ori actioneaza brutal si ca in jungla la niste persoane care sunt paraleli,n-au nicio legatura cu ceea ce pretind ei.Comite unul o fapta rea si da in altii.Am patit-o eu de atatea ori pe stadioane.Asta e unul din motivele care am renuntat sa mai merg pe stadioane.Au trecut anii,am o familie si nu mai pot risca si vietile lor pe langa a mea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează