GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  PREMIER GSP

LIVE ORA 14:00 Astăzi, Premier GSP » Analizăm Chelsea - Man. United, prefațăm etapa 32 și Man. United - Liverpool

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 09:36 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 09:38

Runda 31 s-a încheiat joi seara cu apoteoticul Chelsea - Manchester United 4-3, sâmbătă începe o nouă etapă în Premier League. Analizăm totul la Premier GSP, astăzi, ora 14:00, pe GSP.ro și canalele de Facebook și YouTube ale Gazetei.

Etapele trec, dar lupta la vârful Premier League rămâne la fel de încinsă. În etapa 31, una intermediară, primele 3 clasate și-au câștigat partidele, astfel că diferența între liderul Liverpool și Manchester City (locul 3) rămâne de numai 3 puncte.

Astăzi, ora 14:00, Premier GSP. Prefațăm etapa 32 și Manchester United - Liverpool

Analizăm meciurile disputate la mijlocul săptămânii și prefațăm duelurile din weekend în studioul Gazetei, de la ora 14:00, la o nouă ediție de Premier GSP. Invitații lui Daniel Grigore sunt Marius Voinescu, membru fondator al fan clubului Manchester United, și Alex Stanciu, jurnalist GSP.ro.

În etapa din weekend, Manchester City merge la Londra pentru duelul cu Crystal Palace, adversar care i-a creat probleme în trecut, Arsenal va da piept cu Brighton, în timp ce „cormoranii” merg pe Old Trafford pentru a-și lua revanșa după eliminarea din Cupă, în episodul 242 din Manchester United - Liverpool.

Manchester United vine după un derby istoric, disputat joi seara pe Stamford Bridge și pierdut în fața celor de la Chelsea, 3-4. „Albaștrii” au condus cu 2-0, United a „răsturnat” scorul, însă Palmer a realizat hat-trick-ul pe final și a adus victoria londonezilor.

Fiți alături de noi pe GSP.ro și pe canalele de Facebook și YouTube ale Gazetei, live, ora 14:00.

VIDEO Premier GSP: cum a ajuns un pasionat din România să lucreze la Chelsea

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează