GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » FCSB, aproape de un transfer record, revoltă printre jucătorii lui Dinamo + Liga 1, interzisă în Champions League?

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Încă o bază sportivă dispare din București

Girueta, o bază sportivă lăsată în paragină în sudul Bucureștiului, va fi rasă de pe harta cartierului. În locul ei va răsări un nou hipermarket.

Pe terenul bazei se va construi un Kaufland. Pe strada Drumul Găzarului, la 150 de metri de Girueta, se înalţă un Lidl. Cele două companii au acelaşi patronat. Pe lângă acest Lidl, în jur sunt o sumedenie de alte supermarketuri - mai multe detalii, AICI.

2. Nicio echipă din Liga 1 în preliminariile Champions League?

UEFA are mai multe soluții, inclusiv organizarea unui play-off unic, cu campioanele primelor 12 țări care nu au echipe direct în grupe. Și Liga 1 ar rata acel singur tur preliminar.

UEFA plănuiește finalizarea cupelor europene pentru 2019-2020, dar se gândește deja la 2020-2021. Și există o variantă înspăimântătoare pentru noi. Să nu avem reprezentantă în Champions League, nici măcar în calificări - mai multe detalii, AICI.

3. Fotbaliștii lui Dinamo se revoltă

Jucătorii lui Dinamo au încasat un salariu restant, cu banii de la fani și de la Ionuț Negoiță, și mai au o lună și jumătate de luat de la club, o lună și jumătate de la stat. Dar viitorul e învăluit în ceață.

„Ne-au plătit un salariu integral și banii de chirii", au explicat jucătorii pentru Gazetă. „Dar pe 15 mai se fac iar trei luni de neplată. Ce vom face în continuare, că nu e bine deloc?! Nu e o victorie că ni s-a achitat abia acum, în mai, salariul din ianuarie", au reacționat fotbaliștii - mai multe detalii, AICI.

4. Dennis Man, ofertă din Serie A

Gigi Becali, patronul FCSB, este gata să renunțe la extrema dreaptă Dennis Man (21 de ani), despre care a spus că este dorit de o echipă importantă din Serie A.

„Despre Dennis Man am auzit din Italia că e o echipă care vrea să dea 15 milioane de euro în trei rate. Prima rata ar fi de 8 milioane. Iar eu le-am zis să trimită oferta”, a declarat Becali - mai multe detalii, AICI.

5. E oficial: Liga a 3-a nu se mai reia

Federația Română de Fotbal a anunțat luni seara că Liga a 3-a nu se va mai relua pentru partidele din sezonul 2019-2020.

Comitetul de Urgență al FRF a stabilit azi, 11 mai, că riscurile derivate din pandemia de coronavirus sunt prea mari pentru ca cel de-al treilea eșalon să mai fie reluat - mai multe detalii, AICI.

VIDEO: Totul despre Borussia Dortmund - Schalke, primul mare derby de după pandemie

Citește mai multe știri de actualitate:

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 2: „Împreună spre Divizia A” » Joacă pe „Ion Oblemenco”?

Gică Popescu, vehement înaintea reluării Ligii 1: „Sar pe geam și pleacă! O să fie «legume»”

EXCLUSIV Continuă telenovela vânzării clubului: „Spaniolii vor să cumpere Dinamo, totul depinde de Negoiță”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
 •  12 Mai 2020, 09:13

Iar transfera gigi pe cartoon network?

mikidiki
mikidiki  •  11 Mai 2020, 23:42

Trist o noua baza sportiva dispare foamea de bani a hipermarcheturilor e imensa la fel sa intamplat cu multe alte baze sportive o tara de *** ne meritam soarta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează