GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Mesaj-manifest al Cătălinei Rob Ditan pentru sportivii care îndură abuzurile antrenorilor și pentru Cozmin Gușă

Cătălina Rob Ditan
Cătălina Rob Ditan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 12:44

Cătălina Rob Ditan, una dintre sportivele abuzate la Centrul Olimpic de la Cluj, a făcut la GSP Live o nouă serie de declarații tulburătoare din inferul trăit în preajma antrenorilor Florin Bercean și Gianina Andreica. 

La finalul emisiunii, tânăra a transmis un mesaj pentru toți sportivii nevoiți să îndure abuzurile de neacceptat ale antrenorilor care apelează la teroare

VIDEO cu mesajul Cătălinei Rob Ditan

"Nu mai stați fără să spuneți nimic! Nu trăiți cu impresia că acest lucru e normal! Nu așa se face sportul de performanță! Trebuie să vă simțiți bine cu ceea ce trăiți. Să vă gândiți că după medalie urmează iar chinul", a transmis Cătălina Rob Ditan, la GSP LIVE. 

Mesaj pentru Cozmin Gușă

Cătălina Rob Ditan a ținut să-i transmită un mesaj și lui Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, al cărui fiu este de asemenea membru în lotul național de judo. 

"Mesajul meu pentru domnul Gușă ar fi să lase politica mai departe și să gândească și cu sufletul. Să se gândească dacă băiatul lui ar fi trecut prin ce am trecut eu. Oare copilul lui de ce nu face antrenamente la Cluj, dacă domnul Gușă spune că e bine acolo?", a spus aceasta. 

Cunoști cazuri de abuz în sportul românesc juvenil? Scrie-ne povestea ta într-un mesaj pe www.NuAbuz.ro. Noi o vom verifica și o vom publica, păstrând confidențialitatea surselor.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Teroare în judo » Minoră sechestrată în cantonament: "Antrenorii m-au încuiat două săptămâni în cameră

CITEȘTE TOATE MĂRTURIILE FETELOR AGRESATE LA LOTUL DE JUDO:

EXCLUSIV A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: «În ce gaură mai ești tu virgină?»”

EXCLUSIV GSP "Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

EXCLUSIV Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

Teroare în judo » O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

EXCLUSIV GSP // VIDEO Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de 18 ani de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
alegsandru
alegsandru  •  05 Decembrie 2018, 21:56
Postat de leo118 pe 05 Decembrie 2018, 20:33

Țări care performeaza cu metodele lui bercean? Adică cu uchikomi la greu și sfori? Bună asta. Poate chiar tu ești nenea ăla, că tot îl ridici in slăvi. Mai înțelegeam dacă eram vreo superputere a judoului in lume, dar cu 9 sportivi pe categorie de greutate la u23 și rezultate execrabile la seniori..chiar nu ai ce sa lauzi.

Uchikomi e baza de cand exista Judo. Uchikomi si randori. Oricum, eu ma refeream la partea disciplinara nu tehnica. Pai daca nu tii disciplina de fier acolo, ti se urca copiii aia in cap. Isi faceau ei fotbalistii seniori de cap in cantonamente la nationala, astia la Judo se fac proxeneti daca nu ii astamperi.

leo118
leo118  •  05 Decembrie 2018, 20:33
Postat de alegsandru pe 05 Decembrie 2018, 16:44

Nu e niciun sclavagism, oricine poate pleca oricand vrea. Ma mai repet, Judo nu este cricket sau fitness. Probabil daca ai asista la un antrenament de lot ai suna la politie si ai reclama lupte ilegale intre copii. Cele mai multe tari care performeaza in sporturile astea au metode similare ca ale lui Bercean.

Țări care performeaza cu metodele lui bercean? Adică cu uchikomi la greu și sfori? Bună asta. Poate chiar tu ești nenea ăla, că tot îl ridici in slăvi. Mai înțelegeam dacă eram vreo superputere a judoului in lume, dar cu 9 sportivi pe categorie de greutate la u23 și rezultate execrabile la seniori..chiar nu ai ce sa lauzi.

bumix
bumix  •  05 Decembrie 2018, 19:35

DACA VA PLINGETI LA gusa ,,,,,I-ATI VAZUT RINJETUL ALA ,CE SA ASTEPTI DE LA EL

Vezi toate comentariile (8)
Comentează