GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SPITALIZARE

Comentatorul Cristian Țopescu, în stare gravă la Terapie Intensivă

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 16:04

Cristian Țopescu (81 de ani), fostul comentator sportiv și politician, a fost dus de urgență la spitalul Elias din Capitală, după ce a suferit o criză de diabet zaharat.

Conform purtătorului de cuvânt al spitalului Elias, Silviu Negoiță, jurnalistul e în stare gravă.

" Cristian Ţopescu este internat pe secţia de terapie intensivă, are un diabet, e în stare gravă, dar nu este intubat. În prezent, este supus unor investigaţii amănunţite. Este la noi în spital de aproximativ două ore", a explicat, pentru Adevărul, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Silviu Negoiţă. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
thomassystem
thomassystem  •  08 Mai 2018, 23:42

E greu. 81 de ani. Șanse și speranțe mari nu pot fii. Trebuie să fim realiști, recuperarea e dificilă pentru un om la această vârstă. Va fii o mare pierdere când domnul Țopescu va pleca. Ne-a încântat viețile. Nu a fost până la el și nici după el vreun alt comentator sportiv care să se ridice la valoarea lui. Astfel de oameni sunt de neegalat și de neînlocuit. Cea mai bună voce, cea mai bună dicție din istoria televiziunii sportive din România. Luptă domn Țopescu, nu ne lăsa. Dacă însă vei vrea să pleci să știi că nu te vom uita vreodată. Mulțumim pentru tot.

1965699740347012
Papillon Vale  •  08 Mai 2018, 17:44

Forza nea Cristi...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează