GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

După două ode la TVR, Răzvan Burleanu a fugit de o dezbatere la postul național » A preferat să meargă la un alt post TV și a făcut 0,1% audiență!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 12:00

Marți seară, Televiziunea Română a dedicat o emisiune de 75 de minute despre soarta fotbalului românesc. Moderatorul emisiunii România 9, Ionuț Cristache, a dezvăluit încă din startul dezbaterii că producătorii săi au luat legătura de mai multe ori cu oficialii Federației de Fotbal, dar nimeni nu a dorit să participe la emisiune.

"Lângă domnul Boanchiș vedeți un scaun gol. Nu este gol degeaba! De săptămâna trecută, de când am decis împreună cu echipa mea să realizăm această emisiune, am trimis invitații peste invitații celor de la FRF. Într-un final am primit și un răspuns pe care o să-l vedeți în curând pe ecran. «Vă mulțumim pentru invitație. Din cauza unui program încărcat în aceste zile, Federația Română de Fotbal nu poate avea un invitat în emisiunea dumneavoastră»", a spus Cristache, citind din mesajul directorului de comunicare al FRF, Răzvan Mitroi.

În ciuda mesajului pe care FRF l-a trimis către postul public de televiziune, chiar președintele Răzvan Burleanu a fost cel care a acceptat ieri dimineață invitația de a participa la o altă emisiune și la un alt post. Șeful de la Casa Fotbalului a acceptat invitația celor de la Sport.ro pentru a participa la un dialog televizat care a început tot la ora 21:00. "Ne vom descurca și fără cei de la FRF chiar dacă au acceptat să participe la alte emisiuni pe același tronson orar. Pe parcursul emisiunii vă promit că îi vom suna pe cei din Federație pentru că ne dorim și punctul lor de vedere", a mai spus Cristache la  TVR 1.

Conform audiențelor primite în aceasă dimineață, Sport.ro nici n-a existat în comparație cu TVR! Emisiunea la care a participat Burleanu a avut un rating de 0,1% și o cotă de piață de 0,3%, în timp ce dezbaterea de pe postul public un rating de 1% și 2,4% cotă de piață!

"Nu înțeleg de ce aseară domnul Burleanu a preferat monologul de pe Sport.ro în locul dezbaterii de pe TVR. Actuala conducere a FRF trebuie să accepte că suporterii nu pot aștepta până în 2030 pentru a cunoaște «succesul fotbalului românesc». Fanii au dreptul să primească explicații în locul unor vorbe pe care le-au tot auzit de vreo 3 ani. Fără a se întâmpla nimic remarcabil"
Justin Ștefan, secretar general LPF

PRECEDENT: La TVR a avut parte și de ode!

La finalul lunii ianuarie, Răzvan Burleanu a fost invitat la TVR la emisiunea "Legile afacerilor". N-a mai fost o emisiune de sport, ci una de business, dar subiectul a fost tot fotbalul. De fapt, mai mult Burleanu și mai puțin fotbal. Moderatorul a continuat cu prezentarea invitatului: "Alături de mine e astăzi un om special, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal". I s-a părut că nu a insistat suficient pe cât de special e invitatul și a revenit tot cu prezentarea și după generic: "Alături de mine, așadar, astăzi, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Un bun național, domnu' Burleanu!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
unrapidist_
unrapidist_  •  24 Mai 2017, 19:08
Postat de alegsandru pe 24 Mai 2017, 13:51

Prevad o invazie Secu' fanclub #rezist la acest articol. Cristache putea fi periculos, recomand Ema Zeicescu.

:))

107054686388652
Mircea Ordean  •  24 Mai 2017, 17:37

Bănui a nu fi chiar pe gratis, aceasta permanentă chiteală a GSP înspre Răzvan Burleanu...

alegsandru
alegsandru  •  24 Mai 2017, 13:51

Prevad o invazie Secu' fanclub #rezist la acest articol. Cristache putea fi periculos, recomand Ema Zeicescu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close